ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θα ψαχτεί στην άμυνα

Μια ματιά στην λίστα με τους ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαιο και την επόμενη χρονιά με την Ανόρθωση, μαρτυρά ότι ο επερχόμενος προγραμματισμός θα ασχοληθεί έως επί το πλείστον με την αμυντική και μεσαία γραμμή. Από τις πρωτοκλασάτες μονάδες, πάνω στις οποίες ο Ρόνι Λέβι στήριξε την αγωνιστική μεταμόρφωση της «Μεγάλης Κυρίας», στο «Αντώνης Καράς» τη νέα χρονιά θα βρεθούν εκτός απροόπτου οι Άλβες, Ράγιο, Οικονομίδης και Καλό, ενώ συμβόλαιο διατηρούν επίσης οι Κολούνγκα, Παπαδόπουλος, Κυριάκου και Νικολάου.

Από εκεί και πέρα οι ιθύνοντες της Ανόρθωσης έχουν το δικαίωμα ανανέωσης των συμβολαίων του Κόπριβετς, αλλά και της Ισπανικής τριάδας που αποτελείται από τους Καμπρέρα, Ερέρο και Καλντερόν, με το δεύτερο να είναι ο μοναδικός που λογίζεται βασικός. Ακόμα και αυτού βεβαίως η θέση του είναι επισφαλής μιας και την πόρτα της Ανόρθωσης έχουν κτυπήσει τόσο το καλοκαίρι, όσο και τον Ιανουάριο, Ισπανικές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν.

Διαπραγματεύσεις αναμένονται να γίνουν με τους Γκάμπριελ, Βίκτορ, Ολιβέιρα και Μίτροβιτς, οι οποίοι έχουν ικανοποιήσει και σαφώς και έχουν θέση στο ρόστερ της νέας χρονιάς.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X