ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σημαντικοί οι Πορτογάλοι

Το στοιχείο που προβληματίζει περισσότερο τον Ρόνι Λέβι από την τελευταία τριάδα αγώνων πρωταθλήματος της Ανόρθωσης, είναι η έλλειψη δημιουργίας φάσεων. Η μετατόπιση του Ράγιο στο άκρο ώστε να καλύψει την απουσία του Καλό λόγω τραυματισμού, στερεί κάθετες πάσες προς τον Άλβες αλλά και το απρόβλεπτο.

Η επιστροφή του Πορτογάλου αλλά και η παρουσία του συμπατριώτη του Ολιβέιρα, αναμένεται να διαδραματίσουν πολύ σημαντικό ρόλο στην παραπέρα πορεία της «Μεγάλης Κυρίας» και κατ’ επέκταση τη βελτίωση της επιθετικότητάς της. Άλλωστε οι δύο τους αποτελούν τις μόνες αξιόπιστες λύσεις για τα άκρα της επίθεσης, σε ρόλο τόσο εκτελεστικό, όσο και τροφοδότησης των παικτών που θα γεμίσουν την περιοχή.

Με βάση το αγωνιστικό δείγμα του Σαββάτου, ούτε ο Κολούνγκα, ούτε ο Καμπρέρα κατάφεραν να αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλλιά και να αποδείξουν ότι αξίζουν περισσότερα αγωνιστικά λεπτά. Για τον πρώτο τα σχόλια είναι περιττά με το γεγονός ότι αποτέλεσε αλλαγή πριν την ανάπαυλα να τα λέει όλα, ενώ φιλότιμος αλλά όχι ουσιαστικός είναι ο δεύτερος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X