ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γινόταν της... αποβολής

Εξαιρετικά στατιστικά στοιχεία συνόδεψαν την πρώτη παρουσία του Ρόνι Λέβι στον πάγκο της Ανόρθωσης, όσον αφορά τις επισκέψεις στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια. Ο Ισραηλινός τεχνικός βρέθηκε τρεις φορές σε αυτή τη θέση σε αγώνα πρωταθλήματος, μετρώντας το απόλυτο με ένα ιδιαίτερο στατιστικό να τον συνοδεύει. Στα τρία διπλά που μέτρησε η «Μεγάλη Κυρία» στο στάδιο της πρωτεύουσας με τον Λέβι στο πηδάλιο, μέτρησε και μια... αποβολή.

Η αρχή έγινε στις 12 Ιανουαρίου 2012 με την Ανόρθωση να εκστρατεύει στο ΓΣΠ με τις κιτρινόμαυρες επετειακές στολές και να παίρνει το τρίποντο με γκολ του Ρονκάτο στο 85ο λεπτό του αγώνα, μετά από ατομική ενέργεια του Λαβόρδε. Η νίκη εκείνη πήρε μεγαλύτερη αξία αν λάβει κανείς υπόψην ότι η ομάδα της Αμμοχώστου αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Άντιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τρεις μήνες αργότερα, για τη δεύτερη φάση της εν λόγω χρονιάς, η Ανόρθωση πανηγύρισε τη μοναδική της επιτυχία επί της Ομόνοιας στα playoffs από το 2007-2008 και έπειτα με δράστες δύο Βραζιλιάνους. Η «Μεγάλη Κυρία» είδε το προβάδισμά της να ισοφαρίζεται πέντε λεπτά πριν το φινάλε, ωστόσο παρά την αποβολή του Λαβόρδε, κτύπησε σε χρόνους καθυστερήσεων ξανά με τον Βραζιλιάνο επιθετικό Ρονκάτο, αποχωρώντας από τη Λευκωσία με λάφυρο το τρίποντο.

Τρίτη και τελευταία αναμέτρηση με το συνδυασμό Ρόνι Λέβι και αποβολής, ήταν αυτός της 26ης Ιανουαρίου 2013 με τους Ινζχάγκι και Ρέζεκ να βάζουν το λιθαράκι τους στην άνετη επικράτηση με 1-3, με τον Τσέχο διεθνή φορ να παίρνει πρόωρα την άγουσα για τα αποδυτήρια μετά από αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Αναστασίου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση