ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Λέβι γνωρίζει

Τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας του Ρόνι Λέβι στα ντέρμπι κατά την πρώτη του θητεία στον πάγκο της Ανόρθωσης, αποτέλεσαν τη βάση για την πορεία πρωταθλητισμού της διετίας 2012-2013. Μεταξύ των αγώνων με μεγάλους αντιπάλους κατά τους οποίος η «Μεγάλη Κυρία» πανηγύρισε τρίποντο, ήταν και αυτός της 26ης Ιανουαρίου 2013 με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Με τον συμπατριώτη του Μπάρακ Ινζχάγκι να πετυχαίνει δύο γκολ και τον Τσέχο Γιάν Ρέζεκ να προσθέτει άλλο ένα, ο Ισραηλινός τεχνικός είχε βάλει στον απολογισμό ένα σημαντικό τρίποντο για την παραπέρα πορεία των «κυανολεύκων».

Στον εν λόγω αγώνα, θέση στο αρχικό σχήμα είχαν πάρει, πέραν των δύο σκόρερ, οι Βαλβέρδ, Άντιτς, Σιέλης, Ίλιτς, Κόλιν, Λαμπάν, Λαβόρδε, Σπατάτσιο και Κάλβο. Η Ανόρθωση είχε τελειώσει τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ρέζεκ, ενώ το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους είχε πετύχει ένας νυν ποδοσφαιριστής των «κυανολεύκων», ο Άντρε Άλβες.

Η αγωνιστική κατάσταση της «Μεγάλης Κυρίας» σε συνδυασμό με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αντίπαλος, δίνει την ευκαιρία για βελτίωση της προϊστορίας, η οποία ιδιαίτερα στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, είναι κακή.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση