ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διάταγμα αποκλεισμού για πέντε

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα αποκλεισμού από τους αθλητικούς χώρους μέχρι την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας εναντίον πέντε ατόμων, οπαδών της Ανόρθωσης οι οποίοι συνελήφθησαν την Κυριακή 12/3/17 αναφορικά με τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ – ΑΠΟΕΛ που διεξήχθη στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα.

Οι πέντε οπαδοί είναι ένας 16χρονος από τη Δερύνεια, ένας 17χρονος από το Παραλίμνι, ένας 18χρονος από τη Λάρνακα, ένας 20χρονος από τη Σωτήρα και ένας 26χρονος επίσης από τη Σωτήρα.
 
Οι οπαδοί είχαν παρουσιαστεί τη Δευτέρα 13/3/17 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα διήμερης κράτησης για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας αναφορικά με αδικήματα συμμετοχής σε οχλαγωγία, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και συμπλοκής και επίθεσης.
 
Σήμερα έληξε το διήμερη διάταγμα κράτησης τους και παρουσιάστηκαν εκ νέου ενώπιον του Δικαστηρίου το οποίο και εξέδωσε διάταγμα αποκλεισμού από αθλητικούς χώρους μέχρι την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας.
 
Το Δικαστήριο όρισε την 4/4/17 ως ημερομηνία για έναρξη για ακροαματικής διαδικασίας.
(Πηγή:ΚΥΠΕ)

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X