ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αυτό που ήθελαν...

Η πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου έφερε την απόλυτη ευφορία στις τάξεις της Ανόρθωσης.

Η είσοδος στα ημιτελικά του κυπέλλου για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια έφερε την ικανοποίηση και την αισιοδοξία για καλύτερη συνέχεια στον θεσμό. Στην ομάδα της Αμμοχώστου δεν το κρύβουν πως θέλουν να το πάνε μέχρι τέλους στον θεσμό και να κατακτήσουν το τρόπαιο. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο μοναδικός δρόμος διάκρισης για την ομάδα την φετινή χρονιά.

Τα θετικά από το προχθεσινό παιχνίδι ήταν αρκετά. Πρώτιστα, ήταν η διατήρηση του αήττητου σερί της ομάδας, το οποίο ανέβηκε στα δώδεκα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Επίσης, ο Αμπντουλάχι Σιβού ήταν απολαυστικός προχθές. Ο Νιγηριανός διεθνής σου έδινε την εντύπωση πως βρισκόταν παντού και είναι μια πολύτιμη μονάδα για τον Ρόνι Λέβι.

Η μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας της Αμμοχώστου ήταν υποδειγματική στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Προς το τέλος, όμως, η αντίπαλος πίεσε και η Ανόρθωση πέρασε δύσκολες στιγμές, μέχρι να έρθει το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσει ο Ρόνι Λέβι στη συνέχεια για την ομάδα του. Αυτά τα «νεκρά» διαστήματα κόστισαν στην Ανόρθωση στο πρόσφατο παρελθόν και σίγουρα κανένας δεν θέλει να τα δει να επαναλαμβάνονται και στ ο άμεσο μέλλον.

Το κύπελλο τελείωσε και τα ημιτελικά αργούν, προς το παρόν. Στο πρόγραμμα έρχεται το ματς με τον ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Κυριακή. Ένα ματς, στο οποίο η ομάδα της Αμμοχώστου δεν έχει κάτι να χάσει και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Οι τραυματίες Καρλίτος και Κυριάκου αποτελούν τα μοναδικά προβλήματα στις προπονήσεις για τον Ρόνι Λέβι, προς το παρόν.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση