ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ευχαριστίες προς τον κόσμο

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Ανόρθωσης με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο για την στήριξη. Αναλυτικά: 

Η οικογένεια της Ανόρθωσης Αμμοχώστου θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον τεράστιο κόσμο της Μεγάλης Κυρίας για την παρουσία και συμπεριφορά του στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας μας.

Θα θέλαμε την ίδια στιγμή να καλέσουμε του φιλάθλους της Ανόρθωσης να βρεθούν και να υποστηρίξουν ακόμα πιο δυναμικά την ομάδα μας στο επερχόμενο παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ, την Τετάρτη και στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους οπαδούς μας να αποφύγουν τις όποιες ενέργειες και πράξεις οι οποίες μπορούν να επιφέρουν αρνητικές συνέπειες σε οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο. Στηρίζουμε την ομάδα μας πάντοτε σε αθλητοπρεπή πλαίσια και ταυτόχρονα την προστατεύουμε αποφεύγοντας τις προκλήσεις.

Διευκρινίσεις για τα Boxes και VIP Seats

Ενόψει των συνεχόμενων ντέρμπι που ακολουθούν και της μεγάλης προσέλευσης κόσμου στα Boxes και τα VIP Seats, ενημερώνουμε πως δεν πρόκειται να επιτραπεί η είσοδος σε κανένα άτομο που δεν θα έχει εξασφαλίσει το απαραίτητο εισιτήριο για τις συγκεκριμένες θέσεις.

Σημειώνεται πως θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος και όποιος επιθυμεί να προμηθευτεί εισιτήριο για τα VIP Seats και τα Boxes θα πρέπει να το κάνει πριν από την μέρα του παιχνιδιού, επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 24821911.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση