ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για πολλούς λόγους…

Έτοιμοι για διεύρυνση του νικηφόρου τους σερί είναι όλοι στην Ανόρθωση.

Η «Κυρία» υποδέχεται σήμερα τον  αντίπαλο της με την ψυχολογία στα ύψη, απόρροια της εξαιρετικής της αγωνιστικής κατάστασης. Το σερί της ομάδας της Αμμοχώστου έχει φθάσει αισίως στις πέντε νίκες και όλοι θέλουν να υπάρξει και η ανάλογη συνέχεια στο σημερινό παιχνίδι.

Οι ποδοσφαιριστές του Ρόνι Λέβι θα παραταχθούν χωρίς άγχος σήμερα στον αγωνιστικό χώρο του «Αντώνης Παπαδόπουλος», επιζητώντας την έκτη συνεχόμενη τους νίκη για πάρα πολλούς λόγους. Το άγχος στον σημερινό αγώνα θα το έχει ο αντίπαλος και αυτό επιτρέπει στην Ανόρθωση να αγωνιστεί ελεύθερα, συνδυάζοντας μια καλή εμφάνιση με μια ακόμα επιτυχία.

Ο Ισραηλινός τεχνικός θέλει από τους ποδοσφαιριστές του να επιδείξουν το ίδιο πάθος και την ίδια αποφασιστικότητα, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια τους. Περιμένει, ακόμα, να περιοριστούν τα λάθη στον μεσοαμυντικό τομέα και να κλείσουν όσο το δυνατό περισσότερο οι χώροι προς την εστία του Κόπριβετς. Η βελτίωση που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό φέρει και την σφραγίδα του Ισραηλινού, ο οποίος επιτελεί σημαντικό έργο στον σύλλογο.

Ο Λέβι είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του και μπορεί να εφαρμόσει στον αγωνιστικό χώρο ότι έχει κατά νου στο μυαλό του για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας είναι πολύ πιθανές, αλλά όποιοι και αν αγωνιστούν θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να έρθει ακόμα ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Το κίνητρο υπάρχει για όλους, καθώς φτάνουμε προς το τέλος της χρονιάς. Μοναδικός απόντας  για την Ανόρθωση παραμένει ο νεαρός εξτρέμ  Φύτος Κυριάκου με πρόβλημα στο γόνατο.

Πρόβλεψη για ενδεκάδα δύσκολα μπορεί να γίνει. Εικάζουμε πως ο Κόπριβετς θα είναι στο τέρμα, με τους Γκάμπριελ και Γιαννούλη στα άκρα της άμυνας. Σιβού και Ερέρο θα απαρτίζουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Βίκτορ και Μίτροβιτς θα βρίσκονται στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Ράγιος πιο μπροστά σε ρόλο επιτελικού. Καλό και Ολιβέιρα θα βρίσκονται στα επιθετικά άκρα, με τον Αϊράμ Καμπρέρα στην κορυφή της επίθεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση