ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Για φανέλα και κόσμο

Χωρίς άγχος και με κίνητρο την βελτίωση του νικηφόρου της σερί, η Ανόρθωση θα υποδεχθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τον Απόλλωνας έχοντας ως σύμμαχο τον κόσμο της αλλά και την παράδοση. Με τελευταία εντός έδρας ήττα αύτην της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος της περιόδου 2014-2015, η ομάδα της Αμμοχώστου θα προσπαθήσει να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση και παράλληλη να κρατήσει σε υψηλά επίπεδα την ψυχολογία της μιας και ακολουθεί ο πολύ σημαντικός επαναληπτικός κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ.

Στο στρατόπεδο της «Μεγάλης Κυρίας» παρουσιάζονται πεισμωμένοι ώστε να μοιράσουν απαντήσεις και στην... ψιθυρολογία. Άλλωστε στην Κύπρο ζούμε και σε αυτήν την καμπή του πρωταθλήματος, πολλά λέγονται στα... ποδοσφαιρικά στέκια ως προς την απόδοση ομάδων χωρίς ουσιαστικό κίνητρο. Βέβαια η Ανόρθωση έχει αποδείξει και στο πρόσφατο παρελθόν ότι η μάχη για τη φανέλα είναι υπέρ αρκετό κίνητρο και ιδιαίτερα απέναντι στον εν λόγω αντίπαλο, πέτυχε δύο τριάρες στη δεύτερη φάση της σεζόν 2014-2015. Μάλιστα το 3-1 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ήταν ένας αγώνας που ψαλίδισε σημαντικά τις πιθανότητες της Λεμεσιανής ομάδας για τον τίτλο.

Αλλαγές στην εντεκάδα θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες μιας και ουσιαστικά ο Ρόνι Λέβι έχει πορευτεί μέχρι την εξασφάλιση της πεντάδας με έναν αριθμό ποδοσφαιριστών που δεν ξεπερνά στους δεκαπέντε.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση