ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οδηγός η ανατροπή

Ίσως το σπουδαιότερο παιχνίδι από πλευράς συγκινήσεων εντός του 2016 στο Κυπριακό πρωτάθλημα, ήταν ο αγώνας μεταξύ Ανόρθωσης και Απόλλωνα για την πρώτη φάση του περσινού μαραθωνίου. Ήταν το παιχνίδι εκείνο στο οποίο οι γηπεδούχοι με τον Άντρε Πάους στο τιμόνι, κατάφεραν να επιστρέψουν από το 0-2 εις βάρος τους, έχοντας στον αγωνιστικό χώρο έναν ποδοσφαιριστή λιγότερο.

Η επική ανατροπή της είχε συντελεστεί στις 23 Ιανουαρίου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και υπό καταρρακτώδη βροχή. Η Ανόρθωση δεν ξεκίνησε τον αγώνα με τις καλύτερες προϋποθέσεις μιας και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1 στο 15ο λεπτό με τον Ντα Σίλβα να ευστοχεί από την άσπρη βούλα. Τα δεδομένα χειροτέρεψαν στην επανάληψη με τον Γκάμπριελ να αποβάλλεται δικαίως στο 50ο λεπτό και τον Χόλγκερσον να στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα του Κόπριβετς εννιά λεπτά αργότερα για το 0-2.

Ο Σουηδός ήταν αυτός που σήμανε την αντεπίθεση στο 67ο λεπτό σκοράροντας με κεφαλιά, ενώ εφτά λεπτά αργότερα ο Λαϊφης με δυνατό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Σε χρόνους καθυστερήσεων ο Εντλοβού ήρθε από τον πάγκο για να κερδίσει πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Σακέτι, το οποίο μετάτρεψε στο τελικό 3-2 ο Πελέ από τα έντεκα βήματα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση