ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα μέτρα για το ντέρμπι

Ανακοίνωση από την αστυνομία για τα μέτρα ενόψει του ντέρμπι Ανόρθωση-Απόλλωνας:

«Η Αστυνομία στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί την Κυριακή  5/3/2017 και ώρα 16:00, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.  
Λόγω του ότι, σε κάποιες περιπτώσεις παρατηρείται μαζική άφιξη φιλάθλων, προτρέπεται το φίλαθλο κοινό και ιδιαίτερα οι οργανωμένοι των δύο ομάδων, όπως προσέλθουν στο στάδιο το αργότερο μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας. Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 14:30.  
Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα παραχωρηθεί η Βόρεια Κερκίδα και στους οπαδούς της γηπεδούχου ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα παραχωρηθούν, η Δυτική, η Νότια και η Ανατολική Κερκίδα.
Για τους οπαδούς της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ τα εισιτήρια θα διατεθούν τόσο σε προπώληση όσο και στο στάδιο. Για τους οπαδούς  του ΑΠΟΛΛΩΝΑ τα 923 εισιτήρια που θα παραχωρηθούν θα διατεθούν ΜΟΝΟ σε προπώληση και καλούνται οι οπαδοί να μην προσέλθουν στο στάδιο, αν δεν έχουν στην κατοχή τους κατάλληλο εισιτήριο αναλόγως και της ηλικίας τους. Η είσοδος στους οπαδούς θα επιτρέπεται μόνο στην κερκίδα για την οποία κατέχουν εισιτήριο.

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση τους από το στάδιο οι οπαδοί καλούνται να ακολουθήσουν τα εξής δρομολόγια:
Οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝ που θα έρχονται από Λεμεσό να στρίψουν από τον Κυκλικό Κόμβο Κ. Χωριού αριστερά και από την 1η έξοδο ξανά αριστερά. Ακολούθως να συνεχίσουν ευθεία πορεία μέχρι να βρουν κυκλικό κόμβο και από εκεί να στρίψουν δεξιά μέχρι τον κυκλικό κόμβο του σταδίου Αμμόχωστος. Από εκεί να στρίψουν αριστερά στην λεωφόρο Λύσου Σανταμά που οδηγεί κατευθείαν στην κερκίδα τους. 
Οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ που θα έρχονται από Λεμεσό να προχωρήσουν ευθεία από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού, να περάσουν τα φώτα τροχαίας της Πυροσβεστικής  και τα φώτα Ορφανίδη και στα επόμενα φώτα να στρίψουν δεξιά. Να προχωρήσουν ευθεία μέχρι τα επόμενα φώτα και ακολούθως να στρίψουν ξανά δεξιά και μετά από τα φώτα τροχαίας της εκκλησίας των Αγίων Αναργύρων αριστερά για να εισέλθουν στην λεωφόρο Παπανικολή. Από εκεί μπορούν να κατευθυνθούν σε οποιαδήποτε κερκίδα της ομάδας τους επιθυμούν. Το ίδιο θα πρέπει να κάμουν, δηλ να χρησιμοποιήσουν την Λεωφόρο Παπανικολή, και οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ που θα προέρχονται από περιοχές εντός της Λάρνακας. Μόνο όσοι θα εισέλθουν στην Ανατολική κερκίδα καλούνται να χρησιμοποιήσουν τις παρόδους του Συν/σμου Αγίων Αναργύρων.
Για την δική τους ασφάλεια, οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ καλούνται να αποφύγουν την Λεωφόρο Λύσου Σανταμά και οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ να αποφύγουν την Λεωφόρο Παπανικολή 
Η ώρα 14:00 η Λεωφόρος Παπανικολή θα αποκοπεί για την Τροχαία κίνηση και για τις δύο κατευθύνσεις από την συμβολή της με την οδό Λύσου Σανταμά (Κέντρο Ακτύπητος) μέχρι και την συμβολή της με την είσοδο του χώρου στάθμευσης που βρίσκεται πίσω από την Νότια κερκίδα.
Οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ καλούνται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον χώρο στάθμευσης έξω από την είσοδο της Βόρειας κερκίδας και στην λεωφόρο Λύσου Σανταμά κατά τρόπο όμως που να μην εμποδίζουν την τροχαία κίνηση και οπωσδήποτε όχι στο κέντρο του δρόμου γιατί θα καταγγελθούν . 
Οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ καλούνται να χρησιμοποιήσουν τον χώρο στάθμευσης πίσω από την Νότια κερκίδα καθώς και την Λεωφόρο Παπανικολή και τις παρόδους στην Νότια και Ανατολική πλευρά του σταδίου. 
Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ
•Μεταφορά στο γήπεδο σακιδίων, φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, 
•Πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα,
•Η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους ή με οποιοδήποτε τρόπο έχουν τα πρόσωπά τους καλυμμένα.

Για τη φύλαξη οποιονδήποτε πολύτιμων αντικειμένων (περιλαμβανομένου και του κράνους) των οποίων απαγορεύεται η είσοδος, θα υπάρχει κατάλληλος χώρος φύλαξης στο στάδιο όπου οι οπαδοί μπορούν να τα παραδίδουν και να τα παραλαμβάνουν μετά το τέλος του αγώνα. 
Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον εν λόγω ποδοσφαιρικό αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια και να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις και οδηγίες της αστυνομίας και των επιτηρητών οι οποίοι θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. 
Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 22804040.
Η Αστυνομία Κύπρου εύχεται να διεξαχθεί ένα ωραίο, συναρπαστικό και δίκαιο παιχνίδι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X