ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Πάμε βήμα, βήμα»

24sports team

info@24sports.com.cy

Στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» του ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 και στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο αντιπρόεδρος της Ανόρθωσης Κυριάκος Γιάγκου Τι είπε:

Ματς με Απόλλωνα: «Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά, δουλεύουμε όμως για να τελειώσει καλά. Τα ντέρμπι με τον Απόλλωνα πέρα από την αγωνιστική σημασία έχουν και το γόητρο. Τέτοιο είναι και αυτό»

Ενίσχυση: « Η διοικητική σταθερότητα δημιούργησε σιγουριά στο ρόστερ, που παράλληλα έχει ενισχυθεί. Οι νέοι έχουν συμπαρασύρει τους λοιπούς. Είναι νωρίς ακόμη να μιλάμε για τη νέα χρονιά. Πάμε βήμα, βήμα».

Ευρώπη: «Ο κυπελλούχος ξεκινά πρώτος. Αυτό δημιουργεί πίεση χρόνου. Για να ξέρουμε όμως θα πρέπει να ξέρουμε πόσο θα προχωρήσουμε στο κύπελλο».

Κόσμος: «Σε όλη την περίοδο της αβεβαιότητας ο μόνος που στάθηκε ήταν ο κόσμος. Έχει δίψα και ανάγκη ο κόσμος για τίτλο και ειδικά το Κύπελλο. Το ίδιο νοιώθουμε και μείς. Προς αυτήν τη κατεύθυνση προχωρούμε.
 

Γρηγόρης Αυξεντίου (επέτειος): «Ο Γρηγόρης Αυξεντίου είναι τεράστια μορφή του Ελληνισμού. Η Ανόρθωση είχε την τύχη να έχει στα σπλάχνα της αυτόν τον άνθρωπο. Η Ανόρθωση ήταν φυτώριο ηρώων. Η Ανόρθωση είναι φάρος Εθνικού αγώνα. Ο Γρηγόρης είναι επίτιμος πρόεδρος της Ανόρθωσης».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση