ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ισπανός στο μανίκι

Η αποχώρηση του Ίσμαελ Γκονσάλβες και πριν την άφιξη του Άντρε Άλβες, γέμιζε με ευθύνες τον Αϊράμ Καμπρέρα ο οποίος μέχρι τον Ιανουάριο ήταν πρώτος σκόρερ της Ανόρθωσης με πέντε γκολ. Ο Ισπανός επιθετικός που στα αρχικά στάδια του πρωταθλήματος ήταν στις βασικές επιλογές του Αντόνιο Πούτσε, ήταν ο ποδοσφαιριστής εκείνος που χάρισε στην Ανόρθωση το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον προσεχή της αντίπαλο και κατά τη διάρκεια του αγώνα του πρώτου γύρου. Έκτοτε ο Καμπρέρα σκόραρε μόλις μια φορά, στον εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα, ωστόσο η συνεισφορά του δεν περιορίστηκε σε αυτόν τον τομέα μιας και γενικότερα είναι αρκετά δραστήριος και στο δημιουργικό κομμάτι.

Τη δεδομένη στιγμή ο Ισπανός φορ δεν λογίζεται βασικός λόγω του κρεσέντο του Άλβες ωστόσο αργά ή γρήγορα θα δει τον ρόλο του να διευρύνεται. Η ευχέρειά του στο να κινείται εκτός μεγάλης περιοχής και να ανοίγει διάδρομους στην τριάδα που τον πλαισιώνει σε κάθε αγώνα, εκτιμάται από τον Ρόνι Λέβι, ο οποίος δίνει έμφαση στο κάθετο παιχνίδι, έχοντας στον άξονα ένα δημιουργικό μέσο όπως ο Ράγιο.

Ιδιαίτερα δε στους αγώνες που θα αναγκαστεί να πιέσει για γκολ, η επιστράτευση του Καμπρέρα στο πλευρό -και όχι αντί- του Άλβες θεωρείται μια ορθολογική στρατηγική.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση