ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κίνητρο υπάρχει…

Η Ανόρθωση μπαίνει στην σειρά από ντέρμπι με αυξημένο το κίνητρο και ανεβασμένη την ψυχολογία.

Για την ομάδα της Αμμοχώστου τώρα ξεκινούν τα δύσκολα. Τα συνεχόμενα εντός έδρας ντέρμπι σε πρωτάθλημα και κύπελλο αρχίζουν, αλλά στην ομάδα είναι έτοιμοι για την συνέχεια στο σερί νικών τους.

Η Ανόρθωση μπορεί να απέχει αρκετούς βαθμούς από τις υπόλοιπες ομάδες του πρώτου γκρουπ, όμως δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορη στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος. Το κίνητρο για θετικές εμφανίσεις και επιτυχίες πάντα υπάρχει και αυτό θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν  οι ποδοσφαιριστές του Ρόνι Λέβι.

Το παιχνίδι ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα την ερχόμενη Κυριακή αντικρίζεται με την δέουσα προσοχή και σοβαρότητα από όλους στα ενδότερα της ομάδας. Στην ομάδα της Αμμοχώστου γνωρίζουν πως αγωνίζονται ενάντια ίσως στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, όμως από την άλλη θέλουν την έκτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα για πάρα πολλούς λόγους.

Ο Ρόνι Λέβι κρατά τους ποδοσφαιριστές του σε εγρήγορση, τονίζοντας τους συνεχώς πως ακόμα δεν έχουν πετύχει τίποτα και πως ο δρόμος ακόμα είναι μακρύς. Ο Ισραηλινός θέλει, επίσης,  από αυτούς να παραμείνουν στα ίδια υψηλά επίπεδα απόδοσης όπως στα τελευταία τους παιχνίδια, παίρνοντας παράλληλα ακόμα μια σημαντική επιτυχία.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, μοναδικός απόντας θα είναι ο Φύτος Κυριάκου με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο.  Ο Ζοάο Βίκτορ επιστρέφει από την τιμωρία του και θα επανέλθει λογικά και στο αρχικό σχήμα της ομάδας. Περαιτέρω αλλαγές είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο από τον Λέβι για να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές, σκεφτόμενος και τον αγώνα κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X