ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξανά πάνοπλη

Κι αν απέναντι στην Καρμιώτισσα ο Ρόνι Λέβι στερήθηκε των υπηρεσιών του Ζοάο Βίκτορ, απέναντι στον Απόλλωνα ο Βραζιλιάνος θα είναι διαθέσιμος. Το γεγονός αυτό καθιστά τις επιλογές του Ισραηλινού τεχνικού αυξημένες κατά μία και με εξαίρεση τον Νεόφυτο Κυριάκου, η «Μεγάλη Κυρία» προσεγγίζει πάνοπλη την επερχόμενη πρόκληση. Δεδομένες θεωρούνται οι ανακατατάξεις στην εντεκάδα σε εξωτερικό και εσωτερικό επίπεδο, από τη στιγμή που ο αρχηγός της ομάδας θεωρείται αναντικατάσταση μονάδα, δίνοντας το παρών του στους 24 από τους 25 φετινούς αγώνες πρωταθλήματος.

Η επιστροφή του Αλμπέρτο Αγκιλάρ στην ενεργό δράση θα φέρει τουλάχιστον ένα δίλλημα στον Λέβι μιας και θα κληθεί να επιλέξει παρτενέρ του Ερέρο μεταξύ του Ισπανού και του Αμπντουλάχι Σιβού. Ο Νιγηριανός αγωνίστηκε την Κυριακή στην μεσαία γραμμή αντιμετωπίζοντας κάποια προβλήματα απέναντι στον ευέλικτο Αντάμοβιτς, έχοντας έτσι αυξημένες πιθανότητες να οπισθοχωρήσει εκ νέου.

Αυτό που δεν φαίνεται να τυγχάνει διαπραγμάτευσης είναι η επιλογή της γραμμής κρούσης με τους Καλό, Ολιβέιρα και Άλβες, πλαισιωμένοι από τον Ράγιο, να κάνουν πράγματα και θαύματα στους τελευταίους αγώνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X