ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με ΑΠΟΕΛ ή Απόλλωνα

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής είναι αυτά που θα κρίνουν απέναντι σε ποιαν ομάδα θα κάνει ποδαρικό η Ανόρθωση κατά τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Κλειδώνοντας την παρουσία της στο πρώτο γκρουπ εκκινώντας από την έκτη θέση, η «Μεγάλη Κυρία» θα αντιμετωπίσει βάση του προγράμματος που έχει καταρτιστεί, την ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση.

Δύο μόνο ομάδες είναι υποψήφιες για να ξεκινήσουν τα playoffs από θέση ισχύος και αυτές είναι ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας με ορατό το ενδεχόμενο η Ανόρθωση να αντιμετωπίσει τους Λεμεσιανούς δύο σερί Σαββατοκυρίακα. Εάν ο ΑΠΟΕΛ πάρει έστω και ένα βαθμό απέναντι στην Ομόνοια, τότε θα αποτελέσει τον πρώτο αντίπαλο της Ανόρθωσης στην πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης, ενώ αν χάσει και ταυτόχρονα ο Απόλλωνα επικρατήσει, τότε αυτός θα κάνει δύο σερί ταξίδια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Δεδομένο θεωρείται το γεγονός ότι η Ανόρθωση θα κληθεί να δώσει τρία σερί παιχνίδια εντός σε πρωτάθλημα και κύπελλο αφού βάση προκήρυξης θα δώσει στο γήπεδό της τον πρώτο αγώνα της δεύτερης φάσης. Από εκεί και πέρα εκκρεμεί τόσο το εντός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλωνα για το πρωτάθλημα, όσο και ο επαναληπτικός κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση