ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αρχίζουν τα δύσκολα

Τα δύσκολα για την Ανόρθωση τώρα αρχίζουν, καθώς ακολουθούν συνεχόμενα εντός έδρας ντέρμπι.

Η «Κυρία» του ποδοσφαίρου μας θα υποδεχτεί κατά σειρά τον Απόλλωνα στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, την ΑΕΚ στον επαναληπτικό της νίκης με 1-3 για τα προημιτελικά του κυπέλλου και τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος στην πρώτη  αγωνιστική των αγώνων μπαράζ.

Εκεί που δίνει βαρύτητα ο Ρόνι Λέβι μετά την νίκη επί της Καρμιώτισσας είναι στην αγωνιστική βελτίωση της ομάδας του. Η εμφάνιση της Ανόρθωσης στο δεύτερο ημίχρονο του κυριακάτικου παιχνιδιού ήχησε «καμπανάκι» στον Ισραηλινό τεχνικό, καθώς δεν πρέπει να επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα στα παιχνίδια που έρχονται.

Υπάρχουν, βέβαια, και τα πολλά θετικά από την γενικότερη πορεία της ομάδας. Τα νέα αποκτήματα προσαρμόστηκαν άμεσα, συνδυάζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις τους με γκολ και ασίστ. Ο Άλβες ήδη πέτυχε πέντε γκολ σε τέσσερις μόλις εμφανίσεις, ο Ολιβέιρα δίνει ποιότητα στα επιθετικά άκρα της ομάδας, ενώ ο Νίκολα Μίτροβιτς έδωσε ασίστ προχθές στον Άντρέ Άλβες, συνεχίζοντας τις πολύ θετικές εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα. Τέλος, ο Δημήτρης Γιαννούλης μπήκε «φουριόζος» προχθές στο ΓΣΖ, σερβίροντας έτοιμο γκολ στον Ολιβέιρα.

Η πορεία της ομάδας, σίγουρα, χαροποιεί τους οπαδούς της, οι οποίοι βλέπουν την ομάδα τους να  συνδυάζει το καλό ποδόσφαιρο με την ουσία και τους βαθμούς σε κάθε παιχνίδι. Ενόψει του ντέρμπι με τον Απόλλωνα, θα επιστρέψει από την τιμωρία του ο Βραζιλιάνος μέσος Ζοάο Βίκτορ, ενώ εκτός θα βρίσκεται λόγω τραυματισμού ο νεαρός εξτρέμ  Φύτος Κυριάκου. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα εάν θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό του σχήμα ο Ρόνι Λέβι ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας ντέρμπι.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X