ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Το πιστεύουν...»

Η Ανόρθωση δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας, όπου στόχος είναι η νέα νίκη για να γίνει αποφασιστικό βήμα για εξάδα.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Σάββας Πυλακούτας, μίλησε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη στην πρωινή εκπομπή του ΣΠΟΡ FM Κύπρου, 95.0 «Κάνε Παιχνίδι» και αρχικά τόνισε:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Δεν θα το πω ντέρμπι. Γιατί, δεν είναι ντέρμπι. Είναι όμως ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Ο Εθνικός έχει τονίσει ότι είναι τελικός ο αγώνας, άρα θα τα δώσει όλα. Όμως υπάρχει πίστη στους ποδοσφαιριστές μας, ότι μπορούν να συνεχίσουν το σερί των νικών. Για να συμβεί κάτι τέτοιο όμως, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί στο γήπεδο και να τα δώσουμε όλα».

Για το παιχνίδι του πρώτου γύρου: «Αυτό το πάθημα, είναι καλό να γίνει μάθημα και να μην επαναληφθεί στο παιχνίδι της Κυριακής. Βέβαια, είναι διαφορετικά τα δεδομένα τώρα και θα πάμε στο γήπεδο με στόχο να πάρουμε ακόμα μία νίκη».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Ήταν θετικά τα νέα από την χθεσινή μέρα. Μετά το ρεπό της Τετάρτης, οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις και όλοι συμμετείχαν κανονικά. Θα απουσιάζει όπου ξέρετε ότι ο Σιβού, που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες».

Για τον κόσμο: «Θα ήθελα να πω κάτι για τον κόσμο, ο οποίος στηρίζει την ομάδα σε κάθε παιχνίδι. Η παρουσία του στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι επιβεβλημένη για να μπορέσει η ομάδα να πάρει μία σημαντική νίκη. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο και θα έχουμε μία δυνατή εξέδρα».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X