ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Λάτιν αντεπίθεση

Τρεις Λατινοαμερικάνοι ποδοσφαιριστές είναι μέσα σε αυτούς που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το κατά πόσο η Ανόρθωση θα προλάβει το τρένο της εξάδας. Ο Ζοάο Βίκτορ φέτος φέρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και μόλις στο δεύτερό του χρόνο στα «κυανόλευκα» συγκαταλέγεται στις παλιοσειρές. Μάλιστα με τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι σε Ομόνοια και Ερμή, έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στην απαρχή για το βαθμολογικό όφελος.

Από εκεί και πέρα σε εργαλείο εξελίσσεται ο Γκάμπριελ Μόουρα που μπορεί σε κάποιο διάστημα να έχασε τη θέση βασικού, ωστόσο επανήλθε δριμύτερος. Ο Ρόνι Λέβι τον μετατόπισε στο δεξί άκρο της επίθεσης στον αγώνα με την ΑΕΛ και έκτοτε δεν έχει επιστρέψει στο... αντίστοιχο αμυντικό. Το αδιάκοπό του τρέξιμο αλλά και η ευχέρεια στο μαρκάρισμα τον καθιστά ως άσο στο μανίκι του Ισραηλινού τεχνικού, ενώ απέναντι στον ΑΣΙΛ έτυχε και το πρώτο του γκολ ως ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης.

Τελευταίος αλλά όχι έσχατως ο Άντρε Άλβες ο οποίος καλείται να διαδραματίσει ρόλο αντί-Γκονσάλβες και να συνεισφέρει στο σκοράρισμα. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει το σωματότυπο και την ευχέρεια στο ψηλό παιχνίδι που δεν έχουν άλλοι συμποδοσφαιριστές του και στο πρόσωπό του, οι άνθρωποι της Ανόρθωσης βλέπουν τον άνθρωπο που θα μπορέσει να τραβήξει κουπί στη γραμμή κρούσης.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση