ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δεν περνούν στο ντούκου

Η ευφορία από την πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση της χρονιάς για την Ανόρθωση αλλά και ο αποχαιρετισμός του Ίσμαελ Γκονσάλβες, ενδεχομένως να «σκέπασε» τις τοποθετήσεις του Ρόνι Λέβι στη συνέντευξη τύπου. Ο Ισραηλινός τεχνικός δεν συνηθίζει να κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του και αυτό δεν το έπραξε ούτε πριν την λύση της διοικητικής κρίσης.

Η ουσία είναι ότι το ρόστερ της «Μεγάλης Κυρίας» εξακολουθεί να παραμένει ελλειματικό και σαν μην φτάνει αυτό, ο Λέβι αναγκάζεται να αποχωριστεί τον πρώτο του σκόρερ. Μπορεί από πλευράς τακτικής ο Ίσμα να παρουσιάζε κατά διαστήματα σημάδια ενός ατίθασου ποδοσφαιριστή, ωστόσο στην ημέρα του μπορούσε να αναστατώσει οποιανδήποτε άμυνα. Ιδιαίτερα με τον Ισραηλινό στο τιμόνι, ο Αφρικανός φορ βελτίωσε αφάνταστα το επίπεδο παραγωγικότητάς του, βοηθώντας την ομάδα να βγει από το αδιέξοδο.

Η επόμενη ημέρα βρίσκει τον Ανδρέα Παντελή να καλείται να διαχειριστεί το κενό που αφήνει ο πρώτος σκόρερ της Ανόρθωσης, όντας αναγκασμένος να ικανοποιήσει τα θέλω του προπονητή ώστε να συγκροτίσει έναν ανταγωνιστικό σύνολο.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση