ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το μεγαλύτερο κέρδος

Το βαθμολογικό όφελος για την Ανόρθωση από το ντέρμπι του Σαββάτου δεν ήταν το μέγιστο, ωστόσο οι απώλειες Νέας Σαλαμίνας και Ερμή, έκαναν το βαθμό να μοιάζει κάτι θετικό. Ιδιαίτερα μάλιστα αν λάβει υπόψην κανείς ότι η ομάδα της Αμμοχώστου χρειάστηκε να ανατρέψει το εις βάρος της 0-2, τότε το τελικό αποτέλεσμα αποκτά σαφώς μεγάλη σημασία, αλλά ένα άλλο στοιχείο φαίνεται να υπερισχύει.

Η εικόνα και ο παλμός στην κερκίδα θύμισαν άλλες εποχές, με τον κόσμο να δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του στην νέα προσπάθεια. Η σφυγμομέτρηση του κόσμου μετά την περασμένη Τρίτη και την επιστροφή του Ανδρέα Παντελή στα διοικητικά, προμήνυε μαζική προσέλεση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και αυτό ήταν κάτι που επιβεβαιώθηκε. Ο ίδιος ο Ρόνι Λέβι έκανε λόγο για το πόσο σημαντική ήταν η συμπαράσταση του κόσμου όταν η ομάδα έκανε την αντεπίθεση για ανατροπή, ενώ παρόμοιες δηλώσεις έκαναν μέσω κοινωνικών δικτύων και οι ποδοσφαιριστές της «Μεγάλης Κυρίας».

Διαχρονικά το «Αντώνης Παπαδόπουλος» ήταν μια από τις πιο δυνατές έδρες του πρωταθλήματος και σε τέτοια οφείλουν να την μετατρέψουν εκ νέου οι φίλοι της ομάδας. Μέχρι ο προπονητής να έχει τους ποδοσφαιριστές εκείνους που θα του επιτρέψουν και να βελτιώσει την ενδεκάδα και να έχει επιλογές στον πάγκο, ο δωδέκατος θα πρέπει και να δίνει το παρών του και να προσπαθεί για να κάνει τη διαφορά.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X