ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πέρσι είχε επιλογές

Μια ανάσα από μια επική ανατροπή όπως εκείνη της 23ης Ιανουαρίου 2016 έφτασε η Ανόρθωση, η οποία αν και πίσω στο σκορ με δύο γκολ, κατάφερε με αντεπίθεση διαρκείας να ισοφαρίσει και να επιδιώξει και το τρίποντο. Οι λιγοστές επιλογές στον πάγκο ήταν αυτές που στέρησαν από τον Ρόνι Λέβι το δικαίωμα να φρεσκάρει την ομάδα του στα τελευταία λεπτά, με τον Ισραηλινό να πιστώνεται την είσοδο του Κολούνγκα, από τα πόδια του οποίου ήρθαν δύο εκτελέσεις φάουλ τις οποίες Βίκτορ και Καλδερόν έκαναν γκολ.

Ο Ισραηλινός τεχνικός μπορεί να ήταν ευδιάθετος στη συνέντευξη τύπου μετά από αρκετό καιρό, ωστόσο είναι υποχρεωμένος να μιλά και να σκέφτεται με τα δεδομένα που έχει μπροστά του και ένα εξ αυτών είναι η λειψανδρία. Αν στην εξίσωση κάποιος προσθέσει το γεγονός ότι η «Μεγάλη Κυρία» έφτασε στο γκολ μετά από δύο αγωνιστικές και κατάφερε να διαχειριστεί ένα σοβαρό προβάδισμα του αντίπαλου, τότε σαφώς και υπάρχουν θετικά στοιχεία πάνω στα οποία μπορεί να κτίσει.

Είναι όμως και η ψυχρή εικόνα του βαθμολογικού πίνακα που την στέλνει σε μια εβδομάδα στο ίδιο γήπεδο για να μειώσει την απόσταση από τον έκτο Ερμή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση