ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Διαπραγματεύσεις με Παντελή

Με οδηγία να συσταθεί επιτροπή για να διαπραγματευεί με τον Ανδρέα Παντελή πρόταση για να αναλάβει ο τελευταίος τα «ηνία» της εταιρείας, ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης το βράδι της Παρασκευής (13/01), που έλαβε χώρα στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους», στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Δείτε πως εξελίχθηκε η συνέλευση και τα σημαντικότερα σημεία.

Με την... τυπική σε τέτοιες περιπτώσεις (μέχρι δηλαδή να μαζευτούν τα μέλη και να εξοφληθούν οι συνδρομές αλλά και να δηλωθεί απαρτία) ξεκίνησε η κρίσιμη Γενική Συνέλευση του Σωματείου της Ανόρθωσης.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για παρουσία 200 μελών, με τον Ανδρέα Παντελή απών.

Δείτε φωτογραφίες.

Όπως λέχθηκε κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης από τον Χαράλαμπο Μανώλη, η μοναδική πρόταση στο τραπέζι είναι αυτή του Ανδρέα Παντελή. Το ενεργό πλέον μέλος του σωματείου, όπως ξεκαθαρίστηκε κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, έθεσε τις πιο κάτω προϋποθέσεις μέσω επιστολής του που διαβάστηκε:

1. Η θητεία του διοικητικού συμβουλίου να είναι τρεισήμισι χρόνια ώστε να υπάρχει χρόνος και για προγραμματισμό και για να έρθουν τα αποτελέσματα.

2. Να προμηθευτεί τους λογαριασμούς της εταιρίας ώστε να γνωρίζει τις υποχρεώσεις/οφειλές που υπάρχουν.

3. Να συζητηθεί η εκχώρηση μετοχών από τον κύριο Πουλλαϊδη ώστε να μην υπάρξει σύγκρουση συμφωνιών.

Από την πλευρά του, οι συνεργάτες του και ο ίδιος έχουν ως στόχο την εξεύρεση πόρων για λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ ενδεχόμενη συμφωνία θα μπορεί να διακοπεί εάν η ομάδα δεν τερματίσει στην πρώτη εξάδα από την περίοδο 2017-2018 και έπειτα.

Ο Ανδρέας Παντελή αναφέρει, μέσω της επιστολής του πάντα, ότι τα πιο πάνω δεδομένα μπορούν να τεθούν στην κρίση των μελών εάν και εφόσον δεν υπάρχει άλλη υποψηφιότητα για ανάληψη της εταιρείας.

Παρέμβαση έκαναν οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας, με εκπρόσωπο του ΠΑΝΣΥΦΙ να λέει μεταξύ άλλων:
«Επιτέλους καταφέραμε η διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος να έρθει πίσω στο σωματείο. Σήμερα το σωματείο καλείται να αποφασίσει αν θα προχωρήσει ορίζοντας κάποιον ως πρόεδρο της εταιρίας. Έγιναν κάποιες ομάδες πρωτοβουλίας, έγιναν κάποιες προσπάθειες και από τον Ανδρέα Παντελή, με τους οποίους είχαμε τις δικές μας επαφές. Η δική μας εισήγηση είναι τη Δευτέρα η Ανόρθωση να έχει έναν άνθρωπο να τη διοικήσει. Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε τον οποιονδήποτε έρθει να αναλάβει. Η κατάσταση δεν είναι απλά τραγική, αλλά επικίνδυνη. Όποιος πάει ένα περίπατο από τα γραφεία ή το προπονητικό κέντρο, θα καταλάβει σε τι κατάσταση βρισκόμαστε...».

Εγκρίθηκε από τη Συνέλευση ότι το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο ή ειδική επιτροπή που θα συσταθεί, θα διαπραγματευτεί με τον Παντελή την πρόταση του και θα φέρει μία ολοκληρωμένη πρόταση ενώπιον της Γ.Σ. Η πρόταση αυτή θα παρουσιαστεί στα μέλη την προσεχή Τρίτη (17/01).

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση