ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στις πιο «κλειστές» της Ευρώπης

Κάποιοι, σου λένε «έχουμε δύο ισάξιες ενδεκάδες». Άλλοι, έχουν φθάσει στο σημείο να έχουν χρησιμοποιήσει τρεις και βάλε διαφορετικές τέτοιες, χρησιμοποιώντας ως τώρα 37 παίκτες! Υπάρχουν κι αυτοί όμως που όσες φορές και να μετρηθούν, η σούμα δεν ξεπερνά την 18αδα ή όπως και οι περιπτώσεις που θα αναφέρουμε φθάνουν-δεν φθάνουν τους 19.

Η Ανόρθωση και η Δόξα είναι απ’ τις ομάδες που χρησιμοποιήσαν τους λιγότερους ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα, σε όλη την Ευρώπη. Κατ’ ακρίβεια, στα 31 καλύτερα πρωταθλήματα της Γηραιάς ηπείρου, τα οποία συμπεριέλαβε στην έρευνα του, το Ποδοσφαιρικό Παρατηρητήριο CIES.

Τα δύο προσφυγικά κλαμπ, έχουν για την ώρα χρησιμοποιήσει 19 διαφορετικούς παίκτες στα παιχνίδια τους και βρίσκονται στην τρίτη θέση του σχετικού πίνακα, μαζί με Παναιτωλικό, Hraden Kralove, KuPS, VPS, Bnei Sakhnin, Ruzomberok, Gorica και Gefle, που επίσης δεν… έκλεισαν 20αδα, παρά ένα.

Στη δεύτερη θέση, βρίσκονται δύο Σκωτσέζικες ομάδες, η Aberdeen και η Hearts, που χρησιμοποίησαν 18 παίκτες, ενώ πρώτη είναι η Mariehamn απ’ την Φινλανδία, που μόλις 17 παίκτες έγραψε σε φύλλα αγώνος.

Απ’ την άλλη, πρώτη στην Ευρώπη σε μεγαλύτερο αριθμό παικτών που χρησιμοποίησε, είναι η RNK Split της Κροατίας, με 37 (!) διαφορετικούς.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X