ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΓΣ και το σωματείο

Μετά την εταιρία και το σωματείο της Ανόρθωσης οδηγείται σε γενική συνέλευση την ερχόμενη Τετάρτη, με συγκεκριμένη ατζέντα η οποία έχει κοινοποιηθεί. Το στοιχείο που ξεχωρίζει στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της «Μεγάλης Κυρίας» είναι η άρνηση αποδοχής του πληρεξούσιου δικαιώματος ψήφου που παραχώρησε στο σωματείο ο μεγαλομέτοχος, Χρίστος Πουλλαίδης.

Αναλυτικά:

Καλούνται τα Μέλη του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Κυριάκος Θεοχάρους στο Αθλητικό Κέντρο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 στις 5.00 μ.μ. με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη:

1. « Ενημέρωση της ΓΣ για τους λόγους που οδήγησαν το ΔΣ να μην κάνει αποδεκτή την χρήση του πληρεξούσιου δικαιώματος ψήφου που εκχωρήθηκε στο σωματείο από τον μεγαλομέτοχο της εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια Λιμιτεδ καθώς και λήψη απόφασης για το πως θα τοποθετηθεί ο Σύλλογος, στην Γ.Σ. των μετόχων της εταιρείας στις 29/12/2016».

2. Επαναβεβαίωση της απόφασης για παραχώρηση Εγγύησης από τον Σύλλογο προς την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος (Κύπρου) Λτδ σχετικά με το εκκρεμές δάνειο της εταιρείας Αθλητικό Κέντρο Αντώνης Παπαδόπουλος Αμμόχωστος Δημόσια Λτδ.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου

Σημείωση:

Σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου τακτικό μέλος θα δικαιούται να παρευρίσκεται σε Γενική Συνέλευση μόνο έχει εξοφλημένες τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς τον Σύλλογο για το 2016.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X