ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Δεν είναι καιρός για ευθύνες»

Στην Ανόρθωση υπάρχει μεγάλη απογοήτευση και αυτό είναι λογικό μετά την πολύ κακή πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα την φετινή περίοδο. Η νέα ήττα από την Καρμιώτισσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος έχει μεγαλώσει τον προβληματισμό:

«Υπάρχει έντονος προβληματισμός, στεναχώρια και απογοήτευση. Για ακόμη ένα παιχνίδι δείξαμε την επιθετική μας δυστοκία, κάναμε για ακόμη ένα παιχνίδι λάθη στην άμυνα που πληρώσαμε. Η ευθύνη είναι συλλογική σε μια ήττα. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά οι ευκαιρίες που βρήκαμε δεν έγιναν γκολ. Δεχθήκαμε πρώτη ήττα εντός έδρας, την τέταρτη στο πρωτάθλημα. Ρισκάραμε την χρησιμοποίηση των Καμπρέρα και Κολούνγκα που δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι. Χάσαμε όμως τον Φύτο Κυριάκου που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού που θα εξεταστεί», ανέφερε ο Σάββας Πηλακούτας στον Super ΣΠΟΡ FM και συνεχίζοντας συμπλήρωσε:

«Προβληματίζει όλους η βαθμολογική μας θέση. Δεν ταιριάζει με την Ανόρθωση. Αυτή την στιγμή δεν είναι καιρός να ρίχνουν ευθύνες αλλά να δούμε τι θα γίνει από εκεί και πέρα. Χρειάζεται λεπτός χειρισμός, η ψυχολογία στην ομάδα δεν είναι καλύτερη».

Πώς αντιμετωπίζει η διοίκηση την όλη κατάσταση: «Αυτή τη στιγμή η διοίκηση θα στηρίξει την ομάδα, παίκτες και τεχνική ηγεσία. Θα γίνει η δουλειά με το υφιστάμενο ρόστερ και όταν έρθει η μεταγραφική περίοδος θα προχωρήσουμε σε κινήσεις ενίσχυσης. Μέχρι εκείνη την στιγμή υπάρχουν παιχνίδια και μάλιστα δύσκολα. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για την αντίδραση του Πουλλαίδη: «Ο πρόεδρος βρίσκεται στο εξωτερικό, ωστόσο είναι έντονα προβληματισμένος αλλά είναι περιορισμένες οι κινήσεις που μπορεί να κάνει η διοίκηση. Στηρίζει την ομάδα και τον προπονητή και όταν έρθει ο Ιανουάριος θα κοιτάξει την ενίσχυση».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση