ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διαφορετική φόρμουλα

Κυριάκος Τοφή

Άλλη μια αποτυχία βρήκε τους φίλους της Ανόρθωσης να διαδηλώνουν έξω από τα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα. Το φαινόμενο αυτό τείνει να γίνει κανόνας μετά από κάθε αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με την παρατήρηση ότι όσα συνθήματα κι αν ακουστούν, όσα λαϊκά δικαστήρια και να γίνουν, η αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν αλλάζει. Ξέχωρα το γεγονός ότι ο άνθρωπος που στοχοποιήθηκε στη ψεσινή συγκέντρωση, απουσίαζε στο εξωτερικό με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη λειτουργία της ομάδας.

Είναι φανερό ότι οι αποδοκιμασίες είτε δεν φτάνουν στα αυτία των ατόμων που πέρνουν τις αποφάσεις, είτε οι τελευταίοι είναι ανύμποροι να αντιδράσουν. Αυτό που ψάχνει αυτήν τη στιγμή η Ανόρθωση είναι μια διαφορετική προσέγγιση και μια διαφορετική φόρμουλα διότι οι εσωτερικές διαμάχες μόνο χειροτερεύουν την κατάσταση. Άλλωστε το καλοκαίρι όταν ο Χρίστος Πουλλαίδης εκδήλωσε τάσεις φυγής, ήταν ο ίδιος ο κόσμος της ομάδας, οργανωμένος και μη, που με εξαγγελίες τάχθηκε υπέρ της παραμονής του.

Αυτό που παρατηρείται στην Ανόρθωση είναι ένας χωρισμός σε στρατόπεδα με διαφορετικό τρόπο σκέψης που δεν βοηθά την ομάδα αγωνιστικά και διοικητικά. Όσο στην ομάδα δεν υπάρχουν άτομα τα οποία να έχουν το χρόνο και τη διάθεση να «τρέξουν» την ημερήσια ατζέντα και όσο οι όποιες εξελίξεις «παγώνουν» ανάλογα με την παρουσία του μεγαλομέτοχου στην Κύπρο ή όχι, τότε πρόοδος δεν θα σημειωθεί.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X