ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα ήττα, νέο κάζο

Πανάξιο τρίποντο απέσπασε η Καρμιώτισσα μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», απέναντι σε μιαν Ανόρθωση που ήταν αποκαρδιωτική για δεύτερο αγώνα στην τρέχουσα εβδομάδα. Η ομάδα της Λεμεσού έφτασε στους 14 βαθμούς και ισοβαθμεί πλέον με τη «Μεγάλη Κυρία» η οποία βυθίστηκε σε ακόμη μεγαλύτερο προβληματισμό.

Πρώτο ημίχρονο

Με την Ανόρθωση να προσπαθεί να αναλάβει την πρωτοβουλία ξεκίνησε η αναμέτρηση με τον Γκιγίερμε να σημαδεύει τον Πελέ εκτός περιοχής στο 13ο λεπτό, με το σουτ του Πορτογάλου να φεύγει λίγο έξω. Τρία λεπτά αργότερα ο Ράγιος πήρε την επαναφορά σε ασταθή απόκρουση του Νταγκόγεβιτς, ωστόσο το πλασέ του σταμάτησε στη γραμμή μετά από κεφαλιά του Σταύρου. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την πρώτη καλή φάση στο 19ο λεπτό όταν ο Κόπριβετς απεσώβησε το σουτ του Μπόλιανετς από πλάγια θέση, με τον Ντραγκόγιεβιτς εφτά λεπτά αργότερα να αποκρούει σέντρα προ του Καλό. Στο 34ο λεπτό ο Κόπριβετς έστειλε τη μπάλα προς τον Καλδερόν ο οποίος όταν κλεισμένος από δύο ποδοσφαιριστές έστειλε τη μπάλα προς το μέρος του Σταύρου, με τον Κύπριο ακραίο επιθετικό να στέλνει την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 0-1. Η αντίδραση της Ανόρθωσης ήρθε στο 40ο λεπτό όταν το σουτ του Καρλίτος από πλάγια θέση έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Δεύτερο ημίχρονο

Με διάθεση να ψάξει το γρήγορο γκολ μπήκε στην επανάληψη η Ανόρθωση, με τον Ράγιος στο 49ο λεπτό να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή με τη μπάλα να σταματά στο σώμα του Ταραλίδη. Τρία λεπτά αργότερα μια γυριστή κεφαλιά του Καρλίτος πέρασε μόλις έξω με το σκηνικό να επαναλαμβάνεται με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, όταν ο Πορτογάλος αφύλακτος στο ύψος της μικρής περιοχής, νικήθηκε από τον Ντραγκόγεβιτς. Ο Ρόνι Λέβι έριξε στον αγώνα τους Κολούνγκα και Καμπρέρα, με τον πρώτο να κάνει το σουτ στο 73ο λεπτό από πλεονεκτική θέση αλλά να μη μπορεί να σκοράρει. Η Καρμιώτισσα έψαξε το δεύτερο γκολ στο 80ο λεπτό με δύο αντεπιθέσεις με εκφραστή τον Αντάμοβιτς, ωστόσο η άμυνα των γηπεδούχων είχε τις λύσεις. Στο 87ο λεπτό ο Ράγιος έκανε τη μπαλιά από δεξιά ωστόσο ο Ντραγκόγεβιτς έκανε την παρέμβαση ανάμεσα σε Κολούνγκα και Καλό, με τον πρώτο στο 92ο να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι με σουτ στην κίνηση.

Ανόρθωση (Ρ. Λέβι): Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Γκιγιέρμε, Σίβου, Ερέρο, Βίκτορ, Πελέ (64' Κολούνγκα), Ράγιος, Καρλίτος, Καλδερόν, Κυριάκου (72΄Καμπρέρα)

Καρμιώτισσα (Λ. Λουκά): Ντραγκόγεβιτς, Βοσκανιάν, Ταραλίδης, Βαττής, Γουϊλερ, Αντάμοβις, Αρόχα, Σταύρου (82΄Χριστοφή), Πόλιανετς (89' Πάντος), Σάλιακας, Όρντος (74΄Κυριάκου)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση