ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τα θέλει όλα ο Ντίνο

«Αχόρταγος» φάνηκε ο Ντίνο Εντλοβού σε πρόσφατη συνέντευξή του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. Ο πρώην παίκτης της Ανόρθωσης μίλησε στην «kickoff.com» και τόνισε την επιθυμία του να γράψει ιστορία με την Καραμπάχ, επιτυγχάνοντας την πρόκριση στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, κατακτώντας, παράλληλα, όλα τα διαθέσιμα τρόπαια εντός των συνόρων του Αζερμπαϊτζάν.

«Αυτή τη χρονιά δεν έχω προσωπικές φιλοδοξίες. Είχα την προηγούμενη σεζόν, να τελειώσω ως ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μου, της Ανόρθωσης, κάτι το οποίο πέτυχα, όμως φέτος σημασία έχουν τα ομαδικά επιτεύγματα», είπε αρχικά ο Νοτιοαφρικανός φορ, προσθέτοντας:

«Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν, ενώ είμαστε προ των πυλών του να γράψουμε ιστορία και να προκριθούμε στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό είναι το όραμά μας για τη φετινή σεζόν, χωρίς να ξεχνάμε όλα τα άλλα εγχώρια τρόπαια που πρέπει να κερδίσουμε».

Κλείνοντας, ο Εντλοβού έπλεξε το εγκώμιο των συμπαικτών και του προπονητή του που τον βοήθησαν στην προσαρμογή του στην ομάδα:

«Έχω προσαρμοστεί πιο γρήγορα απ’ όσο πίστευα και αυτό πρέπει να πιστωθεί στον προπονητή και τους συμπαίκτες μου».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση