ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αφιλόξενο «Δασάκι»

Κυριάκος Τοφή

Μόλις μια νίκη στις τελευταίες τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα του Εθνικού, μετρά η Ανόρθωση. Οι «κυανόλευκοι» μπορεί να μην γνωρίζουν την ήττα την τελευταία τετραετία στο «Δασάκι», αλλά από την άλλη έχουν καταφέρει να αποδράσει μόλις μια φορά με το τρίποντο.

Η περσινή ισοπαλία με σκορ 1-1 και σκόρερ τον Εντλοβού, ήρθε να προστεθεί στο άγονο 0-0 της διετίας 2014-2015 και το στραβοπάτημα της διετίας 2012-2013 όπου σημειώθηκε ξανά ισοπαλία με σκορ 2-2. Τελευταία φορά που η «Μεγάλη Κυρία» έφυγε με χαμόγελο αλλά και περισσότερο από ένα βαθμό από την έδρα του προσεχούς της αντίπαλου, ήταν πριν τρία χρόνια όταν και χρειάστηκε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ.

Στον αγώνα της 1ης Φεβρουαρίου 2014, τη φανέλα της Ανόρθωσης φόρεσαν οι Βέγκα, Ζόρζε, Αλέξα, Κολαούτι, Δημητρίου, Οικονόμου, Μπεσέρα, Φοφανά, Μακρής, Αβραάμ και Οχαγιόν. Ο Εθνικός είχε πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Σίλας, ενώ ο Μπούργκιτς με αυτογκόλ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, με τον Ρομπέρτο Κολαούτι στο 68ο λεπτό να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X