ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έφυγε ο Φαν Λέουβεν, άνοιξε ο δρόμος για Πάους

24sports team

info@24sports.com.cy

Σαν ραγίσει το γυαλί... Το τμήμα σκάουτινγκ της Τβέντε θα ενισχύσει ο Αντρέ Πάους, που επιστρέφει στην ενεργή ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο μετά την αποδέσμευσή του από την Ανόρθωση, με δημοσίευμα του ολλανδικού Τύπου να αναφέρει επί της ουσίας ότι ο δρόμος για τη συνεργασία των δύο πλευρών άνοιξε μετά την αποχώρηση του Τεντ Φαν Λέουβεν από τον σύλλογο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sportnieuws.nl, το όνομα του πρώην προπονητή της ομάδας της Αμμοχώστου εξεταζόταν εδώ και καιρό από την Τβέντε, όμως η παρουσία του Φαν Λέουβεν στην ομάδα δεν επέτρεπε να προχωρήσει η συνεργασία. Θυμίζουμε ότι παρά το γεγονός ότι ο δεύτερος είχε φέρει τον πρώτο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Αμμοχώστου, έχοντας αναλάβει πρώτος το πόστο του τεχνικού διευθυντή, στην πορεία προέκυψε κόντρα μεταξύ τους που είχε ως αποτέλεσμα την πρόωρη διακοπή της συνεργασίας μαζί του. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο ίδιος ο Πάους άφησε να εννοηθεί στους ανθρώπους του συλλόγου ότι η μεταξύ τους συνεργασία δεν ήταν δυνατόν να προχωρήσει για όσο θα δουλεύει εκεί ο πρώην συνεργάτης του στην Ανόρθωση.

Πρόσφατα, ωστόσο, ο Φαν Λέουβεν αποχώρησε από την ομάδα για λογιαριασμό της Έσμπιεργκ Δανίας, με αποτέλεσμα να προχωρήσει και το θέμα της συνεργασίας της Τβέντε με τον Πάους.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X