ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Γενάρης είναι εδώ

Δεν είναι κρυφό πως στις συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα σε Χρήστο Πουλλαΐδη και Ρόνι Λέβι το κεφάλαιο ενίσχυσης είχε περίοπτη θέση στη λίστα των θεμάτων.

Όποιον άλλωστε να ρωτήσεις που απλώς είδε 2-3 παιχνίδια της ομάδας θα σου πει πως αν δεν έρθουν παίκτες που να μπορέσουν να βοηθήσουν η ομάδα δεν μπορεί να χτυπήσει ψηλές θέσεις. Ο Ισραηλινός ήρθε χωρίς τεχνικό διευθυντή και έτσι θα έχει αυτός τον τελευταίο λόγο για τις κινήσεις, μάλλον θα εξαντληθούν και οι τέσσερις που επιτρέπουν οι κανονισμοί, που θα γίνουν.

Με όλα αυτά γνωστά, δεν είναι παράξενο που στο Ισραήλ εμπλέκουν παίκτες που παίζουν εκεί με πιθανό ενδιαφέρον της Ανόρθωσης. Ο Ζορζίνιο της Μνέικ Σακχνίν είναι ένα τέτοιο όνομα, ίσως όχι τυχαία στα δημοσιεύματα αναφέρεται πως τον διεκδικεί μαζί με την ομάδα που προπονούσε μέχρι πρότινος ο Λέβι, Μακάμπι Χάϊφα. Να ήταν δηλαδή ένας παίκτης που κοίταζε από πριν.

Αυτός πάντως είναι Βραζιλιάνος 25 ετών και μόλις πέρσι άφησε την πατρίδα του για να παίξει στο Ισραήλ.  Σε 40 παιχνίδια πρωταθλήματος με τη φανέλα της, σκόραρε 10 φορές που θεωρείται καλό νούμερο για επιτελικό μέσο.

Σημειώνεται πως έχει στην κατοχή του ευρωπαϊκό διαβατήριο, όπως σημειώνει ο ίδιος σε λογαριασμό με το όνομά του στο youtube, κάτι που σίγουρα μετρά υπέρ του.

Δείτε μια παρουσίαση του παίκτη:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X