ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κρατά και το απαραβίαστο

Οι βάσεις για κάθε τρίποντο μπαίνουν από τα μετόπισθεν και από τη στιγμή που η Ανόρθωση κράτησε την εστία της απαραβίαστη απέναντι στη Δόξα, είχε σαφώς περισσότερες πιθανότητες για να πάρει τη νίκη. Εντούτοις από τη μια το τελικό σκορ θεωρείται πλασματικό βάση των όσων κατέθεσαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο και από την άλλη η εστία του Κόπριβετς δέχθηκε τουλάχιστον δύο σημαντικές απειλές.

Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου ο αντίπαλος σημάδεψε δις την οριζόντια δοκό του Σλοβένου τερματοφύλακα, με την Ανόρθωση να έχει σύμμαχο την τύχη μιας και τα δύο σουτ έγιναν από ελεύθερους αντίπαλους. Σίγουρα η απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ρούντι δε μπορούσε να αποκρουστεί με την καμπύλη που πήρε, αλλά το σχεδόν… έτοιμο γκολ προς τον Γκόμες από την κεφαλιά του Γκιγιέρμε, θα μπορούσε να αποφευχθεί.

Σαφέστατα ο Ρόνι Λέβι έχει διαγνώσει από την αρχή το πρόβλημα στα μετόπισθεν και γι’ αυτό τοποθέτησε τον Σιβού στο κέντρο της άμυνας. Παρά τη βελτίωση της κυκλοφορίας και τη σιγουρία στις πάσες προς τα πίσω στον Κόπριβετς, χρίζει μεγάλης προσοχής η συμπεριφορά των άκρων της ομάδας και κυρίως των δύο Βραζιλιάνων, Γκάμπριελ και Γκιγιέρμε.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X