ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νίκη στα... ριμπάουντ

Ένας παράγοντας που αποδείχθηκε καταλυτικός στην Κυριακάτικη νίκη επί της Δόξας, ήταν η διάθεση των ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης να διεκδικήσουν τις δεύτερες μπάλες στην αντίπαλη περιοχή. Κι αν το πρώτο γκολ δια ποδός Ίσμαελ Γκονσάλβες ήταν με μακρινό σουτ, τα δύο που ακολούθησαν ήταν προϊόν της επίκαιρης τοποθέτησης των Καμπρέρα και Σιβού.

Ο Ισπανός επιθετικός έδειξε ότι πέραν από δεινός εκτελεστής, ξέρει να ελίσσεται με την ίδια άνεση και ακρίβεια εντός και εκτός τετραγώνων. Στο 67ο λεπτό καραδοκεί για να πάρε την επαναφορά από την ασταθή απόκρουση του Νέγκρι, ώστε να πετύχει το ευκολότερό του γκολ με τη φανέλα της Ανόρθωσης. Προηγήθηκε εκτέλεση κόρνερ από τον Ράγιος και εξ επαφής κεφαλιά του Καλδερόν, οι οποίοι απλοποίησαν σε μεγάλο βαθμό το έργο του συμπατριώτη τους.

Ομοίως και στη φάση του τρίτου γκολ με το φάουλ του Πελέ να κτυπά σε σώμα αμυντικού, αλλά να υπάρχει ξανά ποδοσφαιριστής σε κοντινή απόσταση ώστε να τελειώσει την ευκαιρία. Δράστης ήταν ο Σιβού, ο οποίος παραμόνευε στα όρια της περιοχής και με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το 3-0.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X