ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Λέβι στις πρώτες επιλογές»

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Μία από τις πρώτες επιλογές για τον αντικαταστάτη του Πούτσε, είναι ο Ρόνι Λέβι, σύμφωνησε με το τι δήλωσε ο Θέμης Βιολάρης. Εντός της εβδομάδας ο νέος προπονητής της Ανόρθωσης, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, που σχολίασε και την προσπάθεια για επιστροφή Κετσπάγια.

Τι δήλωσε στον Sports1 για:

-τις αιτίες των κακών εμφανίσεων: «Μπορεί να είναι οι χειρισμοί Μαΐου-Ιουνίου, κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν είναι τόσο ποιοτικοί».

-το τι θα έλεγε στους οπαδούς της ομάδας: «Το πρώτο πράγμα θα ήταν να ζητήσω συγνώμη. Πρέπει να αποδεχτούμε ότι κάναμε λάθη. Σαν αναπληρωτής πρόεδρος θεωρώ ότι έχω μερίδιο ευθύνης γι’ αυτό που παρουσιάζεται σήμερα. προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές, αλλά οι τραυματισμοί κα η καθυστέρηση στην επιλογή ποδοσφαιριστών και άλλα συμβάντα δεν άφησαν την ομάδα να αποδώσει. Αναλάβαμε τη διοίκηση 7 Ιουλίου, πολλά πράγματα έγιναν πριν εμπλακούμε. Όμως είναι άδικο να ρίχνουμε φταίξιμο σε άλλους».

-το νέο προπονητή: «Θα έχουμε νέο προπονητή αυτή τη βδομάδα. Ο Λέβι είναι αξιόλογος προπονητής, είναι μια από τις πρώτες επιλογές. Είναι στη λίστα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης».

-την ενίσχυση: «Θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε τον Γενάρη».

-τη διαιτησία: «Μόλις ανοίξω το στόμα μου θα τιμωρηθώ. Δεν είναι φετινά ή προπέρσινα τα λάθη. Έχει 7-8 χρόνια που γίνεται αυτό το πράγμα. Όταν δεν σε λαμβάνουν υπόψη ή κάποιοι αποφασίζουν ότι πρέπει να παίρνουν τους τίτλους και αυτή δεν πρέπει να είναι η Ανόρθωση... Πρέπει να χτίσουμε ομάδα για να μπορούμε να μπαίνουμε στο γήπεδο και να μη δίνουμε δικαιώματα να μας κάνουν αυτά που μας κάνουν».

-την κριτική του κόσμου: «Συναντήθηκα με φιλάθλους έξω από το γήπεδο και μου έκαναν τα παράπονά τους. Όπως πονάνε αυτοί πονάω κι εγώ».

-την περίπτωση Κετσπάγια: «Εγώ ήθελα να έρθει ο Τιμούρ πριν δύο χρόνια. Θεωρούσα την επιλογή ιδανική λόγω συγκυριών και του τρόπου που έφυγε από την ΑΕΚ. Είχε δίκιο ότι μπορούσε να μας έκανε κι εμάς ζημιά γιατί δεν θα ήταν ο Τιμούρ που ξέρουμε. Θέλουμε προπονητή που να ξέρει το κυπριακό ποδόσφαιρο, να έχει κερδίσει τίτλους, να έχει πειθαρχία και να γνωρίζει το Αντώνης Παπαδόπουλος».

-το αν υπάρχει... αντιπολίτευση στην ομάδα: «Εγώ δεν το έχω ζήσει αυτό, έχει ξεπεραστεί τους τελευταίους μήνες. Όμως μπορεί και να υπάρχει. Πρέπει όλοι να βάλουν νερό στο κρασί τους γιατί κάποια μέρα δεν θα έχουμε άτομα να τρέξουμε την Ανόρθωση. Δεν έχει γίνει πρόταση στον κ. Παντελή».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X