ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν την αφήνουν ν' αγιάσει

Κατά καιρούς οι φίλοι της Ανόρθωσης έχουν ασκήσει έντονη έως και μηδενιστική κριτική σε διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές. Μετά το καλύτερο φετινό πρώτο ημίχρονο της «Μεγάλης Κυρίας» και εκεί που φάνηκαν κάποια στοιχειώδη δείγματα ποδοσφαίρου, ουδείς μπορούσε να προδικάσει το τι θα επακολουθούσε. Εκεί που φαινόταν ότι η Ανόρθωση θα έκανε την δεύτερη φετινή της νίκη και πρώτη στην έδρα της, το παιχνίδι πήρε μια ολότελα διαφορετική τροπή, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Βασίλη Δημητρίου.

Σαφέστατα πρωτίστως όπως ανέφερε και ο Ροντρίγκο Σαράβια, πρέπει να γίνει αυτοκριτική και να βγει το συμπέρασμα ως προς τη δυστοκία που παρατηρήθηκε με το σκορ τόσο στο 2-0, όσο και στο 2-1. Ο υπηρεσιακός προπονητής έκανε αναφορά στη φάση με τον Γκάμπριελ, ωστόσο αυτή δεν ήταν η μόνη που μπορούσε να κλειδώσει το παιχνίδι για τους γηπεδούχους.

Από εκεί και πέρα όμως κανείς δε μπορεί να αναιρέσει τις προσπάθειες των ποδσφαιριστών οποιασδήποτε ομάδας με τις αποφάσεις του. Ο διαιτητής της αναμέτρησης θα συζητιέται για πάρα πολύ καιρό ως προς την απόφαση που πήρε στο 28ο λεπτό, όταν αντί να αποβάλλει τον Μπενγκά, κιτρίνησε τον Χριστοφή. Το μόνο ελαφρυντικό είναι ότι έχουν και οι δύο την ίδια... κόμη! Παράπονα υπάρχουν και για τη φάση του πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι που έφερε το 2-1, αλλά και στην φάση της ισοφάρισης όπου υπήρξε διπλή υποψία για επιθετικό φάουλ του σκόρερ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X