ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θα 'χει να βάλει

Η επιστροφή της Ανόρθωσης στην κανονικότητα του προγράμματος προπονήσεων, δεν αλλάζει τη ροή των συνεχόμενων ντέρμπι που περιλαμβάνει το πρόγραμμα αγώνων, με επίσκεψη στο ΓΣΠ απέναντι στην Ομόνοια να ακολουθεί.

Ματς που έπεται αυτών με ΑΠΟΕΛ εντός, ΑΕΚ εκτός και ΑΕΛ εντός με τον Αντόνιο Πούτσιε και τους παίκτες του να βιώνουν πρόγραμμα δεύτερης φάσης πρωταθλήματος Σεπτέμβρη μήνα.

Η ομάδα έχει μια νίκη σε έξι αγώνες και το να μεγαλώσει το σερί δεν το θέλει κανείς, με μοναδικό στόχο να είναι η νίκη επί των «πρασίνων».

Επ’ αυτού είναι στα θετικά πως τα αγωνιστικά δεδομένα θα είναι τα καλύτερα που είχε ο προπονητής φέτος. Ο Σιβού επιστρέφει από τη Νιγηρία και θα είναι διαθέσιμος αφού εξέτισε την τιμωρία του. Ο Ερέρο αναμένεται επίσης να επιστρέψει ενώ και για τον Αγκιλάρ υπάρχουν θετικές ενδείξεις με τον παίκτη να ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος τη Δευτέρα(10/10).

Αυτές οι επιστροφές κάνουν τον Πούτσιε να έχει πια παίκτες να βάλει σε κάθε θέση που να είναι η βασική τους. Θα λείψει βέβαια ο ίδιος από τον πάγκο, αφού τιμωρήθηκε.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση