ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εφαρμογή για εισιτήρια

Μια εφαρμογή με οικολογική προσέγγιση λανσάρει η Ανόρθωση, αφού θα μπορούν πλέον οι φίλοι της ομάδας που αγοράζουν ηλεκτρονικό εισιτήρια να μην το εκτυπώνουν αλλά να το παρουσιάζουν από το κινητό τους.

Οι λεπτομέρειες στη σχετική ανακοίνωση:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, είναι στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσει τους φιλάθλους που επισκέπτονται το «Αντώνης Παπαδόπουλος», ότι χάρις στην εφαρμογή (application) που ανέπτυξε η συνεργάτης μας «Hellenic Technical Enterprises LTD» η πρόσβαση στο γήπεδο γίνεται ακόμα ευκολότερη!

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας καθώς και οι κάτοχοι ηλεκτρονικού εισιτηρίου, θα μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή Theasis Tickets τόσο σε Android όσο και σε iOS συσκευές, να χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη και τον κωδικό τους και να «φορτώσουν» το εισιτήριο ή εισιτήριο διαρκείας τους στο κινητό τηλέφωνο ή φορητή συσκευή τους.

Κατά συνέπεια, η είσοδος στο γήπεδο θα απλοποιηθεί σημαντικά, αφού θα μπορεί να γίνει επικύρωση των εισιτηρίων μόνο επιδεικνύοντας την κινητή σας συσκευή, χωρίς να χρειάζεται να έχετε μαζί σας εκτυπωμένα το ηλεκτρονικό εισιτήριο ή εισιτήριο διαρκείας.

Όσοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ενδεχομένως δεν έχουν δημιουργήσει λογαριασμό και επιθυμούν να το πράξουν, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο 24634114 (κ. Λουκία Φράγκου), ώστε να διευθετηθεί το συγκεκριμένο ζήτημα εύκολα και γρήγορα.

Για οποιεσδήποτε απορίες ή διευκρινίσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο tickets@anorthosisfc.com ή στο 24821911.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή για συσκευές:
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pegasosis.theasisticket&hl=en
iOS: https://itunes.apple.com/cy/app/theasisticket/id1159594889?mt=8 ».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X