ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πρόλαβε ο Καλό

Στην αποστολή του αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ βρίσκεται ο Καλό, που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Αντιθέτως, εκτός αυτής έμειναν οι τραυματίας Αγκιλάρ και Ερέρο, όπως και ο τιμωρημένος Σιβού.

Η επίσημη ενημέρωση:

Την ΑΕΛ (01/10, 20:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα αντιμετωπίσει η ομάδα μας, με μοναδικό στόχο την νίκη και την επιστροφή στις επιτυχίες.

Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς η ομάδα της Λεμεσού προέρχεται από νίκη με ανατροπή απέναντι στον Απόλλωνα και η ψυχολογία της βρίσκεται στα ύψη. Η ΑΕΛ βρίσκεται στην 3η θέση με 13 βαθμούς, έχοντας πετύχει 7 τέρματα, ενώ 2 είναι τα γκολ που έχει δεχτεί. Προπονητής της ομάδας είναι ο Πάμπος Χριστοδούλου, ο οποίος προηγουμένως διετέλεσε ομοσπονδιακός τεχνικός στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η ΑΕΛ ξεχωρίζει από την δύναμη και το πάθος που διακατέχει τους ποδοσφαιριστές της, ενώ πολύ καλή δουλειά γίνεται και στα στημένα, όπου χρειάζεται να προσέξουμε ιδιαίτερα.

Ο Κύπριος προπονητής, το πιθανότερο θα παρατάξει την ομάδα του στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την πιο κάτω ενδεκάδα:

Ρόμο, Τζούνιορ, Αιρόσα, Σιέλης, Φορτούνα, Σοάρες, Σόουζα, Σαβανέ, Μέσκα, Μπουένο, Αρουμπαρένα

Την περσινή σεζόν η ομάδα μας επικράτησε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» της ΑΕΛ με 2-0, με σκόρερ τους Εντλοβού και Χόλγκερσον.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Καρλίτος. Αντιθέτως εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ερέρο και Αγκιλάρ, όπως και ο τιμωρημένος Σιβού.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Γιώργος Νικολάου με βοηθούς τους Αριστείδη Χρίστου και Παύλο Γεωργίου. 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Νεόφυτος Νεοφύτου, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Λοΐζος Λοΐζου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση