ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Καλό όπως Μαρτίνες

Κυριάκος Τοφή

Μπορεί να μην έχει την αίγλη και τις παραστάσεις της πλειοψηφίας των συμποδοσφαιριστών του, ωστόσο ο Καλό απέδειξε πολύ νωρίς ότι μπορεί να βοηθήσει την Ανόρθωση στο επιθετικό κομμάτι. Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός ήρθε για να δώσει λύση στα άκρα της άμυνας που παρουσιάστηκαν… υποτονικά στα φιλικά προετοιμασίας, φροντίζοντας να ξεδιπλώσει τα στοιχεία εκείνα που ξεδίπλωσε με τη φανέλα της Δόξας.

Πέραν από τις ασσίστ, ένα στοιχείο που μας θύμισε την αντίστοιχη περσινή περίπτωση του Νικόλα Μαρτίνες είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεται από αντιπάλους. Απέναντι στον Άρη ο Πορτογάλος δέχθηκε τουλάχιστον τρία σκληρά μαρκαρίσματα με ενδεικτική τη φάση του κερδισμένου πέναλτι. Εκεί όπου ο αντίπαλος αμυντικός με προβολή «κλειδώνει» και τα δύο πόδια του ακραίου επιθετικού της Ανόρθωσης. Μάλιστα δεν πρέπει να λησμονούμε ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το 90λεπτο μιας και ο Αντόνιο Πούτσε αναγκάστηκε να τον αποσύρει μιας και τραυματίστηκε.

Ποδοσφαιριστές με την ποιότητα και την προοπτική του Καλό δεν υπάρχουν πολλοί στην Κύπρο οπόταν πρέπει να προστατευθεί από τους διαιτητές. Όπως βέβαια πρέπει να προστατευτούν όλοι οι ποδοσφαιριστές, όλων των ομάδων που με την απόδοσή τους, βελτιώνουν το προϊόν που λέγεται «Κυπριακό πρωτάθλημα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X