ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Όχι στο καμουφλάζ

Οι φίλοι της Ανόρθωσης έχουν κάθε δικαίωμα να χαρούν το ψεσινό τρίποντο απέναντι στον Άρη για περισσότερους από ένα λόγους. Η παράδοση που ήθελε τη «Μεγάλη Κυρία» να μη σκοράρει, πόσο μάλλον να επικρατεί, του εν λόγω αντίπαλου στην έδρα του από το 2010, έσπασε με τα πρώτα επίσημα γκολ της χρονιάς. Οι δύο ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν για να τραβήξουν κουπί στο σκοράρισμα έκαναν ονειρικό ντεμπούτο, ενώ χαμόγελα σκόρπισε και ο δαιμόνιος Καλό.

Από εκεί και πέρα όμως δεν πρέπει να λησμονείται η προβληματική εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου αλλά και η ευκολία με την οποία ο αντίπαλος σκόραρε νωρίς. Η Ανόρθωση ήταν αναγκασμένη να παίξει το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι από το 5ο κιόλας λεπτό, με τους ποδοσφαιριστές του Άρη να έχουν κάθε δικαίωμα να παίξουν και με το χρόνο.

Επιπρόσθετα μετά που το σκορ ανατράπηκε, ο Αντόνιο Πούτσε φάνηκε να μην έχει τις επιλογές εκείνες στο μεσοαμυντικό κομμάτι ώστε να φρεσκάρει την ομάδα. Ακόμα και μετά το 1-2 οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης πίεζαν ψηλά, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να βρει διαδρόμους για να ολοκληρώσει 1-2 τελικές προσπάθειες. Η είσοδος των Ρέινα και Αριστοτέλους ήταν περισσότερο σκοπιμότητας, παρά κινήσεις τακτικής.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση