ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Άλλο πούλα, άλλο αγόρασε

Κυριάκος Τοφή

Κατά γενική ομολογία, το στοιχείο που ξεχώρισε κατά τη μεταγραφική περίοδο που μόλις τελείωσε για την Ανόρθωση, ήταν οι πολλές και ακριβές πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Πέραν από τις περιπτώσεις των Λαϊφη, Μακρή και Εντλοβού, η «Μεγάλη Κυρία» είχε να παίρνει από τον Αμπουρτζάνια ενώ δεν είπε όχι στο έξτρα μόνους της περίπτωσης του Νοτιαφρικανού με την είσοδο της Καραμπάχ στους ομίλους του Europa League.

Με κύριο συστατικό την υπομονή, η Ανόρθωση τα πήγε εξαιρετικά σε αυτό το κομμάτι, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ειπωθεί όσον αφορά τις μεταγραφές νέων ποδοσφαιριστών. Εκεί τα... αντανακλαστικά έλειψαν και ο χρόνος ήταν υπέρ της ομάδας που διατηρούσε τα δικαιώματα είτε του Σεχού, είτε οποιουδήποτε άλλου, με αποτέλεσμα η κλεψύδρα να αδειάζει χωρίς αποτελέσματα.

Τόσο στην περίπτωση του Νιγηριανού, όσο και σε άλλες που η «Μεγάλη Κυρία» κυνήγησε, τα χρονικά περιθώρια ήταν στενά λόγω της γενικότερης ολιγωρίας με αποτέλεσμα να αποφευχθεί μεν κάζο τύπου Πίντο, αλλά να μείνει η ομάδα υποστελεχωμένη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X