ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι ισχύει με Σεού

Ο μεταγραφικός οργασμός που υπήρξε στην τελευταία μέρα στην Ανόρθωση έφερε σχεδόν το ποθητό αποτέλεσμα για τους ιθύνοντες, όμως έμεινε και μια εκκρεμότητα που μπορεί να διευθετηθεί μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής(2/9).

Κολούνγκα και Κατσιμήτρος έχουν εγγραφεί κανονικά και θα μπορούν να παίξουν στον αγώνα με τον Άρη, αλλά όχι σε αυτόν με τον ΑΠΟΕΛ όταν οριστεί. Ο Κρέσπο είναι ποδοσφαιριστής της Φουενλαμπράδα, έτσι άδειασε θέση για τον Κολούνγκα, ενώ ο Σάβιτς δεν έχει ακόμα πάει κάπου.

Σε ό,τι αφορά στην περίπτωση του Σεού, δεν πρόλαβαν να τελειώσουν τη μεταγραφή του μέχρι τα μεσάνυχτα της 31ης Αυγούστου, όμως μπορούν να το κάνουν σήμερα(1/9). Αυτό γιατί ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από την Ουνιάο Μαδέιρα και έτσι μπορεί να εγγραφεί ως άνεργος. Αυτή τη στιγμή, ο Σεού είναι με την Εθνική Νιγηρίας και προετοιμάζονται για επίσημο αγώνα με την Τανζανία.

Ουσιαστικά υπήρξε συμφωνία και περιμένουν ένα έγγραφο ώστε να κλείσει το θέμα, ενώ αν στραβώσει μελέτησαν και κάποιες εναλλακτικές για τα χαφ. Να ξεκαθαρίσουμε πως δεν είναι ίδια περίπτωση με τον Πίντο, αφού στη μεταγραφική Ιανουαρίου δεν επιτρέπεται η εγγραφή ανέργων και έτσι δεν μπορούσε η Ανόρθωση να τον γράψει μετά τις 31/1/2016. Όπως θα θυμάστε, η FIFA τότε έδωσε έγκριση για να γραφτεί ως άνεργος αλλά δε γινόταν αφού η ΚΟΠ δεν το επιτρέπει.

Τώρα για το Σάβιτς, μπορεί να παραχωρηθεί ως δανεικός σε κάποια ομάδα πρώτης κατηγορίας μέχρι το τέλος του μήνα. Αυτό πρέπει να γίνει για να ανοίξει θέση και να εγγραφεί ο Σεού ή όποιος άλλος επιλεγεί.

Λίγη ακόμα υπομονή για να ξεκαθαρίσουν οριστικά τα ζητήματα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση