ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χωρίς διεθνή!

Στο κομμάτι των… πωλήσεων η Ανόρθωση τα πήγε εξαιρετικά, με άφθονο χρήμα να ρέει στα ταμεία λόγω των Αμπουρτζάνια, Εντλοβού, Μακρή και Λαϊφη. Ωστόσο η βελτίωση της οικονομικής κατάστασης του σωματείου δεν ήλθε χωρίς επιπτώσεις σε άλλους τομείς, όπως για παράδειγμα το Κυπριακό στοιχείο. Για του λόγου το αληθές, ουδείς ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης συμπεριλήφθηκε στην σημερινή κλήση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Χριστάκη Χριστοφόρου.

Η αλήθεια είναι ότι βάσιμες πιθανότητες διατηρούσε μόνο ο Γιώργος Οικονομίδης, ωστόσο δόθηκε προτεραιότητα στους ποδοσφαιριστές εκείνους που είχαν συμμετοχή στα κύπελλα Ευρώπης. Η ύπαρξη ντόπιου στοιχείου στο ρόστερ προσδίδει πρώτα απ’ όλα μεγαλύτερο βαθμό αντίληψης ως προς το τι είναι η Ανόρθωση και τι πρεσβεύει. Διαφορετικός ο τρόπος που αντιλαμβάνεται ένας ξένος ποδοσφαιριστής τι εστί «φοίνικας» και διαφορετικά ένας Κύπριος.

Από εκεί και πέρα το πρόβλημα με τις διαθέσιμες θέσεις ξένων ποδοσφαιριστών δεν είναι τυχαίο αφού πλην του πρώην μέσου της Ομόνοιας, μόνο ο Νεόφυτος Κυριάκου έχει αποδείξει ότι -υπό προϋποθέσεις- μπορεί να πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής φέτος.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X