ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πέρσι άνοιξε το πουγκί

Οι φίλοι της Ανόρθωσης περιμένουν ότι η ομάδα τους θα πραγματοποιήσει μεταγραφικό ντεμαράζ έστω και την υστάτη, κάτι που έπραξε πέρσι τέτοια εποχή. Συγκεκριμένα κατά την τελευταία ημέρα του Αυγούστου, η «Μεγάλη Κυρία» φύλαξε τριάδα ανακοινώσεων και μάλιστα ποδοσφαιριστών που την βοήθησαν σημαντικά τουλάχιστον μέσα στο 2015 που έκανε πορεία πρωταθλητισμού.

Αντρέα Ορλάντι και Πελέ ήταν λίγο έως πολύ γνωστό ότι θα φορούσαν την «κυανόλευκη» φανέλα από τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο από την εξωτερική ήρθε και η απόκτηση με μονοετή δανεισμό του ελπιδοφόρου Ευθύμη Κουλούρη. Ο τελευταίος ανακηρύχθηκε δεύτερος σκόρερ της Ανόρθωσης κατά την περσινή περίοδο με 6 γκολ ενώ ο Πορτογάλος δεύτερος με 5, όσον αφορά το θεσμό του πρωταθλήματος. Ο δε Ισπανός άργησε να προσαρμοστεί ωστόσο ιδιαίτερα στο τέλος του πρωταθλήματος ανέβασε τις μετοχές του σε σημείο που έγινε προσπάθεια να παραμείνει ωστόσο κατέληξε στον ΑΠΟΕΛ.

Με τα όσα έδειξε η Ανόρθωση στα φιλικά προετοιμασίας, δεν κατάφερε κανέναν ότι μπορεί να πάει μακριά με το υφιστάμενο ρόστερ, εκτός κι αν τα καλύτερα τα φύλαξε για το τέλος!

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση