ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Για τίτλους και Ευρώπη»

Η πρόκληση της ευρωπαϊκής συμμετοχής και η δυνατότητα διεκδίκησης τίτλων ήταν οι λόγοι για τους οποίους ο Ντίνο Εντλοβού αποφάσισε να πει το «ναι» και να μετακομίσει στο Αζερμπαϊτζάν για λογαριασμό της Καρμπάγ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος στον Τύπο της πατρίδας του.

«Ο ερχομός μου εδώ δίνει μια εντελώς νέα κατεύθυνση στην καριέρα μου και είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου. Είχα την επιλογή να πάω στην Τουρκία, αλλά ήρθα εδώ όπου έχω την ευκαιρία να ξαναπαίξω στο Γιουρόπα Λιγκ», τόνισε αρχικά ο πρώην, πλέον, επιθετικός της Ανόρθωσης, που συνέχισε προσθέτοντας άλλη μια αιτία που τον ώθησε στην Καραμπάγ:

«Εκτός από τη συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ, έχω την ευκαιρία να κερδίσω τρόπαια και ειδικά το πρωτάθλημα. Είναι μια μεγάλη ομάδα με τις καλύτερες εγκαταστάσεις, τις οποίες πολλοί σύλλογοι στον κόσμο θα ευχόντουσαν να έχουν».

Κλείνοντας, ο 26χρονος φορ μίλησε για ένα επιπρόσθετο κίνητρο για να αποδώσει καλά στη νέα του ομάδα, εκφράζοντας παράλληλα τη μεγάλη πίστη που έχει στις δυνατότητές του:

«Είναι μια πρόκληση, γιατί πρέπει να τους δείξω πόσο ταλαντούχοι και επαγγελματίες είναι οι Νοτιοαφρικανοί ποδοσφαιριστές. Δεν αποτελεί θέμα για μένα αυτό, γιατί ξέρω ότι τίποτα δεν μπορεί να με εμποδίσει στον δρόμο μου».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση