ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αιράμ στα υπόψη(vid)

Έναν παίκτη από αυτούς που χαρακτηρίζονται ως «τίμιοι σκόρερ» έβαλε στο στόχαστρο η Ανόρθωση για τη θέση του φορ, με τον 28χρονο Ισπανό Αϊράμ Λόπεθ να είναι από τους παίκτες που είναι στα υπόψη.

Δεδομένα η ομάδα έχει ανάγκη από ένα φορ που να έχει το εύκολο γκολ και στην καριέρα του ο Αϊράμ έχει να επιδείξει αρκετά καλές επιδόσεις.

Έπαιζε στη χώρα του μέχρι το 2015 όταν και αποχώρησε για την Πολωνία και την Κορόνα Κιέλτσε στην πρώτη κατηγορία της χώρας. Σε 28 συμμετοχές έβαλε 16 γκολ που τον ανέδειξαν δεύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος πίσω μόνο από τον Νίκολιτς της Λέγκια που έβαλε 28. Τα έβαλε παίζοντας σε ομάδα που πάλεψε για να μείνει στην κατηγορία και το κατάφερε.

Αντίστοιχα παραγωγικές σεζόν είχε και με τη φανέλα της Κάντιθ την αμέσως προηγούμενη διετία, όταν έπαιζε στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας. Το 2013-14 σε 34 ματς έβαλε 23 γκολ σε ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό ενώ το 2014-15 σε 39 συμμετοχές άλλα 16. Στις δυο αυτές σεζόν η ομάδα του έπαιξε μπαράζ ανόδου χωρίς να τα καταφέρει να ανεβεί.

Η καριέρα του ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Τενερίφης και το 2010 πήρε μεταγραφή για τη Β’ ομάδα της Βιγιαρεάλ. Τότε έπαιζε στη δεύτερη κατηγορία, στην οποία έπαιξε μετά σε άλλες τρεις ομάδες. Κόρδοβα, Νουμάνθια και Λούγκο χωρίς να εντυπωσιάσει.

Δείτε βίντεο με γκολ του Αϊράμ:

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση