ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η «ληστεία» του Μπλέκερε

Δέκα συν ένα χρόνια συμπληρώνονται από την 9ης Αυγούστου 2005, κατά την οποίαν η Ανόρθωση υποδέχθηκε την Ρέιντζερς στο ΓΣΠ για τον τρίτο και τελευταίο προκριματικό γύρο του Champions League. Η «Μεγάλη Κυρία» μετά τον αποκλεισμό της Τουρκικής Τραπζονσπόρ, βρέθηκε γι' άλλη μια φορά στην ιστορία της ένα βήμα πριν την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με το παλαιό μάλιστα σύστημα που παρουσίαζε αυξημένο βαθμό δυσκολίας.

Με τον Κατσαβάκη εκτός πλάνου λόγω της αποβολής του στον επαναληπτικό αγώνα με τους Τούρκους, η Ανόρθωση ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Γιωργαλλίδη, Πουρσαϊτίδη, Χατζί, Λουκά, Ξενίδη, Νικολάου, Μαραγκό, Κετσπάγια, Κικλάντζε, Τσιταϊσβίλι και Φρούσσο. Σε ένα κατάμεστο ΓΣΠ η Ανόρθωση δεν υπολόγιζε χωρίς τον Βέλγο διαιτητή Ντε Μπλέκερε ο οποίς ανέκτησε τα σκληρά μαρκαρίσματα μια ομάδας που είχε στις τάξης της σπουδαίους ποδοσφαιριστές όπως ο Κροάτης Ντάντο Πρσο, ο Ισπανός Νάτσο Νόβο και ο Γάλλος Φαρφάν.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους σκληροτράχηλους Σκωτσέζους να πανηγυρίζουν την εκτός έδρας νίκη με 1-2, με γκολ των Πρσο, Ρίκσεν και Φρούσσου. Δείγμα του σκληρού παιχνιδιού των «Ρέιντζερς» έγινε βίντεο και το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στον πιο κάτω σύνδεσμο:

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση