ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τώρα κοιτάμε μπροστά

Είμαστε σχεδόν ένα μήνα πριν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και σιγά σιγά το ρόστερ της Ανόρθωσης άρχισε να παίρνει την τελική του μορφή.

Η μεταγραφή του Τσους Ερέρο κλείνει σε μεγάλο βαθμό τις βασικές επιλογές για την άμυνα και πλέον πρέπει να στραφούμε προς τα μπροστά της ενδεκάδας για τις επόμενες κινήσεις.

Στο τέρμα πως από το περσινό ρόστερ παρέμεινε ο Γιαν Κόπριβετς που είναι η βασική επιλογή και πίσω του ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Θα γίνει και κίνηση για τρίτο πορτιέρο που αναμένεται να είναι καταλόγου Β΄ δηλαδή κάτω των 21.

Για δεξιά, παρέμεινε ο Γκάμπριελ από πέρσι και ο Ινίγο Καλδερόν ήρθε για να συμπληρώσει τη θέση. Αριστερά ο Σάντος μοιάζει να είναι η βασική λύση, ενώ υπάρχει η περίπτωση του Ρίος που παίζει σε όλη την αριστερή πλευρά αλλά μάλλον προορίζεται για εξτρέμ.

Στο κέντρο άμυνας τώρα, ο Τσους κλείνει τριάδα μαζί με τον Λέϊβα και τον Σάβιτς που επίσης μπορεί να δώσει λύσεις και σαν κόφτης. Ο Βίκτορ έχει μείνει από πέρσι που επίσης τον είδαμε και σαν αμυντικό και σαν εξάρι αλλά φέτος λογικά θα είναι μόνο μέσος.

Για τη μεσαία γραμμή, ο Οικονομίδης θα διεκδικήσει τη θέση του στην ενδεκάδα υπάρχουν οι Κρέσπο, Ράγιος και οι δυο που αναφέραμε πριν.

Για τον Πελέ, είναι θέμα προετοιμασίας για να πείσει πως αξίζει τη θέση. Προσόντα αναμφίβολα έχει και το στυλ του μπορεί να τον καταστήσει και παίκτη κλειδί της νέας ομάδας. Οι Λούις Μπένετ ΙΙ και Τιάγκο Σίλβα επίσης δοκιμάζονται με τη διαφορά πως αυτοί δεν έχουν συμβόλαιο βέβαια.

Στην επίθεση, ο Ίσμα λέγεται πως είναι ανανεωμένος, ο Μακρής είναι πάλι εκεί και ο Ντλοβού προς πώληση. Αν κλείσει η μεταγραφή του Νοτιοαφρικανού, θα πρέπει να περιμένουμε μια ακόμα κίνηση στην επίθεση.

Με τον Πελέ μέσα και  χωρίς να υπολογίζουμε τον Ντλοβού και τους δυο υπό δοκιμή είμαστε στους 12 ξένους/κοινοτικούς. Οι κινήσεις που μένουν είναι για τα εξτρέμ και την επίθεση. Ο Ρίος μοιάζει η μόνη λύση για εκεί αυτή τη στιγμή και θέλεις άλλους δυο. Δεξιά βέβαια έπαιζε κι ο Μακρής τα προηγούμενα χρόνια, όμως έχεις να αντικαταστήσεις ένα Κάλβο που έπαιζε τη θέση τέσσερα χρόνια. Τους γουστάρει τους εξτρέμ που ξέρουν μπάλα το κοινό της ομάδας και περιμένει σίγουρα κάτι καλό για εκεί.

Θυμίζουμε την αποστολή της Ανόρθωσης που ταξίδεψε για  Πολωνία, που ήδη έχει αυξηθεί κατά ένα μέλος, τον αμυντικό Τσους.

Τερματοφύλακες: Γιαν Κόπριβετς, Γιώργος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Δημητρίου
Αμυντικοί: Γκάμπριελ Μόουρα, Ινίκο Καλντερόν, Γκιγιέρμε Ολιβέιρα, Αλμπέρτο Αγκουιλάρ, Μίλαν Σάβιτς
Μέσοι: Ζοάο Βίκτορ, Κρίστομπαλ Μάρκες, Γιώργος Οικονομίδης, Χαράλαμπος Αριστοτέλους, Βίτορ Γκόμεζ (Πελέ), Λούις Μπένετ ΙΙ, Μάριος Νικολάου, Χοσέ Ρίος Ρέινα, Φύτος Κυριάκου, Τιάγκο Σίλβα, Δημήτρης Θεοδώρου
Επιθετικοί: Ρούμπεν Ράγιος, Ίσμα Γκονζάλβες, Ανδρέας Μακρής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X