ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στροφή στα… φτερά

Κυριάκος Τοφή

Το ρόστερ της Ανόρθωσης άρχισε να γεμίζει μετά τις έξι φετινές προσθήκες, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή υπάρχει μια εμφανής ανισορροπία. Η αμυντική γραμμή σουλουπώθηκε με την απόκτηση των Λέιβα, Σάβιτς και Σάντος, ωστόσο εκεί που παρατηρείται σημαντικό κενό είναι στα άκρα της επίθεσης.

Οι Μανζορό, Αβραάμ και Κάλβο αποτελούν ήδη παρελθόν, ενώ ένα από τα ερωτήματα της τελευταίας διετίας είναι το κατά πόσο μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτήν τη θέση ο Μακρής. Σε κάθε περίπτωση η Ανόρθωση δεν αριθμεί σήμερα ούτε και ένα πρωτοκλασσάτο και καθαρόαιμο ακραίο κυνηγό, γεγονός που στρέφει τον προγραμματισμό προς αυτήν την κατεύθυνση.

Είναι δε μια θέση στην οποίαν ταλανίζεται τα τελευταία χρόνια κυρίως λόγω της αστάθειας των Αβραάμ, Εντέ και Κάλβο, ενώ οι κατά συνθήκη επιλογές τύπου Εντλοβού και Γκονσάλβες δε μπόρεσαν να δώσουν μόνιμη λύση. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η αντίδραση των φίλων των κυανολεύκων στα κατά καιρούς δημοσιεύματα που φέρνουν τον Λαβόρδε να επιστρέφει, μιας και από τη διετία 2012-2013 αναζητείται μια αξιόπιστη επιλογή.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X